bukabu _Mother_ bende aynısını yaşadım ilk 3 ay hicbir seyim yoktu 17 itibariyle başladı. Tamamen hormonel seyler canım sorun oldugundan değil :) sağlıkla atlatalım insallah
_Mother_ bukabu Amin canım inşallah 🤗 saç falan çıkıyor galiba çünkü tamamen sabah bulantısı tiksinme falan yok
Yarencerenn Gebeliğin 8.haftasında başladı 17+1 hala devam ediyor ilaç içmezsem safra suyu çıkarıyorum ama en azından yemek yemeye başladım 3haftadır ama kendim yemek yapamıyorum yemek 😃
_Mother_ Yarencerenn yaa ben ilk gebeliğim de öyleydim çok zor ve kötü bir durum inşallah geçer canım hemen
Nslhnkr Gamze0502 bnde enfeksiyon vardı . Birde benim görümcem yeni doğum yaptı ona sordum rahim büyüdüğü için dedi. Nedense geceleri agrıyo benim sizin
Baobap _Mother_ saç çıkmasının bulantıyla hiç bir ilgisi yok. Hormonlarla ilgilidir. Hemen geçer umarım.
Erentoo39 058elf sizinki de mi kendini göstermeyenlerden 😊😊 valla Aralık başı gidicem doktora o zaman 18 haftalık olucam bakalım gösterecek mi kendini 😇bir merak bir merak 😁 hele eşimi görseniz accayip 😂
seelmaa Nslhnkr idrarda mı enfeksiyon vardı benimde sanki bişeyler var gbi bi idrar testi yaptırıcam sanırım :/
seelmaa Nslhnkr bendeki ne acaba ya yarın kontrolüm var Allah tan konusucam bakalım doktorla bilgi alınca yazarım agrılar hakkında
Nslhnkr Ama benim suan yasadıgım agrı adet agrısı gibi geceleri oluyo ve geçiyo . Yarın benimde kontrolüm var konuscam bende
Erentoo39 Gamze0502 sol tarafıma ağrı giriyor sabahtan beri ama geçici böyle anlık gibi. Bel ağrım başladı canım evet 👍 ve göbeğim 2 haftadır bayağı bi büyüdü sanki 6-7 aylık gibiyim değişik böyle 😐
058elf Erentoo39 sormayın valla göstermiyo bizimkide 😂 inşallah öğrenirsn canım bende aralık ortasında detaylıya gidecem o zaman kesinleşir dedi artık bakalım 😂 eşim kıza alıştı kızım diye seviyo artık 🙈