Meltem_goksenin Narin9 ilk bebişlerde inan ikinci bebişlerde heyecan aynı❤️❤️Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️🌸
Narin9 Meltem_goksenin öyle tabiki canım rabbimin en güzel hediyeleri onlar bize 😊amin hepimiz inşallah sağlıkla alalım 🤲
Meltem_goksenin CeyhunMelikeMislina benim de öle sayılır😊🌸Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
CeyhunMelikeMislina Meltem_goksenin hayırlısı olsun herkes için mevlam hepimizin kucağına sağ saglim almayı nasip etsin cnm
Haticeyuce31 Meltem_goksenin bende oğlumda 1 gün kala 252 çıkmıştı simdi 2. Ye hamileyim bunu 2 gün geçtikten sonra ogrendm
Meltem_goksenin Haticeyuce31 ben de 2.hamileyim😇 ölesine yaptğım testten öğrendim ben de:)) çok şükür kızıma kardeş gelio🤲🏼🤲🏼❤️
archmom Meltem_goksenin bende reglimden 4-5 gün önce ögrendim . Erken idrar tahlilinden yapmıstım basdönmesi yüzünden hemen kan tahlilide yaptırdım çıktı . Hayırlı olsun canım . Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Meltem_goksenin archmom tüm kalbimle amin canım🤲🏼Halsizlik isteksizlik baş dönmesi hissettrio.Göğüs uçlarımın acıması🤲🏼🤲🏼🤰🏼 Meğer hamişmişim
Sessizlik02 archmom İdrar Tahlilinden Çıkmadımı Bende İki Gün Geçti Ama Evde Test Yaptım Negatif Belirtilermde Var Şaşırdım Artık 😔
Meltem_goksenin Narin9 Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤣ben de ölesine yapmştım .daha minnak benim
Haticeyuce31 Meltem_goksenin benimde ogluma kardes geliyor insallab rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲😊