Meltem_goksenin Yine yeniden merhaba kızlar 2.bebeğime hamişim .Şimdi reglime 2 gün kaldı.Regl öncesi hamiş olduğunu öğrenen anneler var mıı?
Narin9 Meltem_goksenin regl olmam getektiği gün kan verdim 720 çıkmıştı 😊1 gün öncede gebelik testi yapmıştım baya belirgin çıktı
Meltem_goksenin Betulmtn çok teşekkür ederim evet ama regli öncesi öğrenen annişler var mı diye merak ettim 😊😊❤️Burayı özlemişim sohbet etmek amaçla yazdım.2 yıl sonrasında:))
archmom Meltem_goksenin bende reglimden 4-5 gün önce ögrendim . Erken idrar tahlilinden yapmıstım basdönmesi yüzünden hemen kan tahlilide yaptırdım çıktı . Hayırlı olsun canım . Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Burcag Meltem_goksenin bende reglime daha 5 gün varken kanda betahcg bakıp 50 değerle öğrendim :) öğrendiğimde 3 haftalıktı şu an 6. haftanın içindeyim
Meltem_goksenin ssnnmmm ben de 6 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim😇 şimdi iki gün var reglime daha😇❤️ Kan değerim 616 çıktı bugün🤲🏼
Meltem_goksenin Ayskem ben bugün yine kan testi verdim reglime 2 gün var 616 çıktı😇🤲🏼🌸 kaç aylıksın şu an
Narin9 Meltem_goksenin benim hiç belirtim yoktu nede olsa çıkamayacak diye yaptım 😄şimdi ise çok şükür 34+6 haftalık olduk 🤲😊
Meltem_goksenin Narin9 aynen ben de ölesine yapmıştım😬 maşallah az kalmış senin 🌸Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin😇🤲🏼Benim 2.bebeğim inşallah 🤲🏼
Meltem_goksenin Narin9 Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤣ben de ölesine yapmştım .daha minnak benim