Asya Minnosunannesi bikere aldm iptal ettiler ameliyatı var diye bende inat ettim sabah 7 de ardım tek gün sadece veriyolar o gun dişnda başka secenek yok bende o gune aldm
Ozlemr Acıbadem Maslak hastanesine gidiyorum.doktorlar karışık gidiyorum henüz. Bir de Fulya da Prof Dr gürkan zorlu ya gidiyorum.
Canes Sinemm hic tavsiye etmem ben 7.ayim olmasina ragmen doktorumu degistirme karari aldim hicbiseyden anlamiyor ve anlatmiyor...
Canes SerapUGR muayne fiyatlari kadar kaliteli bir yer degil bir kere hastane ici vasat saglikocagi gibi binasi var o yuzden dokforalrini bile denemek istemedim ayni ucretle medipol cok daha ferah ve kaliteli bence
TugbaYildirimYasar Bende güneşli yaman tıp merkezi op de eray balcan gercekten muhteşem bi insan herkese tavsiye ederim internetdende bakabilirsiniz
Gzd LaleDeniz cokta uygunmus, biz cennette oturuyoruz doğan hastanesine gidiyorum burda üç katı fiyatlar😅
Alinmavi Memorial tavsiye ederim. İstanbulluyum orda olsam kesinlikle tercihim Memorial olurdu. Cok tanidigim dogum yapti orda.