Haticee0393 Gizemmmmmmkync var canım gözün Aydın 🙏🏻❤️ Hoşgeldin aramıza inşallah sağlıkla devam etsin
Gizemmmmmmkync Haticee0393 inşallahhh canım korkuyorum da biraz ama inşallah sabah kan vermeye gideceğim bakalım
Sibelezgi Gizemmmmmmkync var gibi ama kesin sonuc veren testte var ben oyle yapmistim 14.gunde net bi sekilde belirmisti.insallah vardir allah hayirlisi ile versin
LETHE Gizemmmmmmkync ayy cok sevindimm. Hadii bakalim ilk adim bitti siraa diğerlerinde ayni saate aynı hastanede vermeye özen göster iki gün sonra.
Haticee0393 Gizemmmmmmkync gözün Aydın gizeeem hiç korkma benim ilk 52 çıkmıştı sonra bi yükseldi bende inanamadım sağlıkla büyüyecek inşallah hoşgeldin güzel anne 🥰❤️
Elbet-birgun-kavusacagiz Gizemmmmmmkync ben 66 ile ogrenmistim canm iki gun sonra tekrr ver kan hayirli olsun cok sevindim senn adina🤩🤩
Neerdem Gizemmmmmmkync benimde dondurulmus transferiydi ayni 7. Gunde testim aynen boyleydi 8. Gun 56 cikmisti:) birebir ayni hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin
Gizemmmmmmkync LETHE evet canım aynı hastenede vereceğim inşallah artış olur bana biraz düşük geldi ama doktor güzel dedi
LETHE Gizemmmmmmkync düşük mu benim 10 gün 30 du 😬 sen 8 gundesin daha kendini ve bebisini strese sıkma
LETHE Gizemmmmmmkync tabi önemli olann sayı degil artış benim 30 79 229 olarak gitmişti. Senindee insallah güzel güzel katlanarak gidecek. Hic canini sıkma dua ett bol bol