gulsah_alp Gizemmmmmmkync var var bende de böyle cıktı sonra 2 gün daha bekledim yaptım tam cift çizgi cıktı 🌸
LETHE Gizemmmmmmkync senden bu mesaji boyle bir post acmani bekliyordum. Kendim gibi cok sevindimmm. Rabbim tamamini erdirsin
Gizemmmmmmkync LETHE ahhhh kuzumm çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah yarın kanda da çıkar hüsrana uğramam 😊
LETHE Gizemmmmmmkync insllahhh dualarm seninle. Kan sonucu Düşük çıkarsa sakın üzülme benimde düşük çıkmıştı kendimi yemistim.
Elizinannesii Gizemmmmmmkync gözünüz aydın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥳❤️ kan testi yaptırın hemen
G_duru Gizemmmmmmkync bende tüp bebekle hamile kaldim bence var kan testı yaptırın ben 9 gunde evde yapmıştım aynı boyle çıkmıştı gozunuz aydin
cgla29ony Gizemmmmmmkync benimde çok silikti tıpkı bu şekilde hadi hayırlısı olsun cnm gözünüz aydın bnde tüp bebe yöntemi ile gebeyim 🧿🤲
Uykulugebe Gizemmmmmmkync var gibi görünüyor ama emin olmak için kan testi yaptır. Ya da tekrardan idrar testi yap ertesi gün. Çizgi daha çok netlesirse kesin hamilesin gözün aydın canım