Baharata Narin1 ben yatar yatmaz hareketlenmeye başlıyo öyle sert vuruyoki bedenim sallanıyo uykudan sıçrıyorum resmen sonra tüm gece hareketlerini izliyorum konuşuyorum 😂
Narin1 Baharata bende deprem oluyor sanıyorum lambaya bakıyorum eşime diyorumki sallandik mi;) evet tekmeler sert olmaya basladi
Aynurr16 Narin1 ayne güzel ya keşke bende hissetsem varla yok arası benimki hemşireler bile sallıyor karnımı hareket etsin diye nazlı bişe allahım 😂
Baharata Narin1 ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyodum demekki doğruymuş bu sıpalar çok kuvvetli olcak sanırım 😂
tokgozss @Narin1 ay evet sormayın geceleri uyuyamıyorum sabahları bu yüzdem geç kalkıyorum gözlerim şişti 😂 hatta dün doktora söyledim bu durumu ne güzel iyi bişey hareketli çocuk bu durumdan şikayetçi olmayın dedi 😂
Narin1 tokgozss bizimki ulturasyonda bile kıpır kıpır doktorumuz diyorki masallah oğlumuz doğduktan sonra sizi baya yorucak gibi;) aman sağlıklı olsunlar da
Narin1 Aynurr16 ayyy yaklaştıkça doğum korkusu sarıyor beni ;) hep aklıma doktor hemşire ve doğum anı geliyor hiç yaşamadim neler yaşayacağımı merak ediyorm suyum gelirse duşa girmeye zaman kalamazsa falan bi sürü saçma şeyler düşünüyorm🙈🙈😊
Aynurr16 Narin1 bende çatı muayenesinden çok korkuyordum ama korkulacak bişey değilmiş gerçekten korkularımı yendim diyebilirim
Narin1 Aynurr16 nasıl yendiniz ya ben ne yapacagimi bilemiyorum o anda;) bide diyorum doktor korktuğumu anlarsa normal doğum yapmaz direk ameliyata alır