Deniztaslioglu7 Narin1 Gece daha hareketli oluyorlar uyutmuyorlar doğumdan sonrasına hazırlıyorlar bence bizi :)
irva Narin1 GayeGkhn Doğumdan sonra uykuyu unutun kızlar.😁 hamileyken uyku yine var ama çocuk olunca cıx uyku nedir unutuyor insan.
61Aysen Narin1 haha aynn sağ tarafma minik bi yumruk vuruyo galiba ayağı cok tatli elimle dokunuyorum hemn kaçırıyor minnağim😂yarin kontrolm vr 1 aydr gitmiyodm ne durumdayz merk ediyorm
Narin1 61Aysen evet genelde sağdan atıyor benim oğlan da🥰🧿inşallah sağlıkla kucagimiza alırız kızlar 🤲🤲
irva Narin1 Banada diyorlardı pek umursamıyordum.Ama şimdi uyku nedir unuttum gerçekten.Oğlum şuan 16 günlük gecem gündüzüm birbirine karıştı.Hamileyken uyuyamıyorum diye zırlıyordum bir de.😁
61Aysen Narin1 evt bnmkide erkek erkekler sagda olur diyolr bnmde hep ole bastn beri.Inşallah rabbim saglicakla tek avazda kurtarsin inşallah
irva Narin1 Teşekkür ederim.Aynen uyku yok doğduktan sonra.Valla uyuduğu an hop direk bende gözleri kapatıyorum.O yüzden şimdi gidiyorum yatışa.😁🙈 Rabbim sizlere de sağlıklı doğum nasip etsin.🙏
Didemagc Narin1 canım konumuz bu değil ama bişey sormak istiyorum bende 34. Haftamdayım ve doktorum artık her hafta kontrole gelmemi söyledi senin doktorunda öyle söyledi mi?