SMin Busrauzer bedende fiyat farkediyor mu ben m bedeni 26 tl ye almıştım trendyoldan 9 veya 10 çıkıyor
Merve1192 Busrauzer Trendyol da falan çok daha ucuza buldum kaç kere ara ara fiyat düşüyor ama beden olmadığı için alamamistim. Zaten genel fiyatı 9lu paket m bedense 10lu paket 42 TL oluyor bu fiyattan şok markette falan da var ama m ve l beden var
Merve1192 irva olabilir canım özellikle büyük beden bulmak baya zor iş bugün CarrefourSA da bulunca altın bulmuş gibi sevindim 🙈
Merve1192 SMin paketteki sayısı değişebiliyor bebek bezi gibi düşünün 🤭 m beden 10 adet oluyor l xl beden 9 adet oluyor fiyat aynı benim gördüğüm
Sehribann alenrenas1 ben 61 kiloyla doğum yaptım m beden tam oldu rahat rahat. Ama biraz daha kilom olsaymış olmazmış ilk günler tam kalıptı sonra daha rahatça oldu. Siz bence l alın.
Maya-Arya Gurubik Ben de aynı şeyi merak ediyorum acaba sezaryen için kullanımı uygun olur mu? Dikiş yerine baskı, ağrı vs yapar mı acaba?
Merve1192 Kedianasi ben denedim aldığımı rahat rahat oldu geniş bile oldu bence siz L beden alin aramızda 10 kilo var
Merve1192 Endiselianne20 ben 94 kiloyum xl rahat rahat oldu hatta l alsam olacakmış bu gevşek diye dusundum, tabi siz bilirsiniz yine.
Endiselianne20 Merve1192 bende l bedeni giydim yanlardan cok sıktı doğumdan sonra şişlik falan olursa xl demi olmaz acaba dedim :(