Cskn99 Kızlar ben yarın 9 haftaya gireceğim ama bugün bütün komiklerim ağırlıyor varmı bu durumu yaşayan neden olur acaba
ulviyedemirbas2 Zezezemom ben bebeğim hareketlerini hiss etmiyordum 3gundur gitdim anlatdım dediler gel hemen bakalım kalp atışını dinledık rahatladım bende
Cskn99 Zezezemom allah korusun canım evden dışarı çıkmıyorum kimse ile temasım da olmadı koku falan da alıyorum şükür
Zezezemom mine-1994 Bende sanırım kucağıma alana kadar düşünücem aslında bu kötü bi şey değil ama fazlası zarar
Almira_21 Zezezemom bende böyleydim şu an 11 haftanın içindeyiz doktorum kızıyordu sürekli gidiyorum diye sürekli ultrasona girip kalp atışını duymak istiyordum ama benek büyüdükten sonra insan biraz bi oh çekiyor yani normal bence gölünü ferah tut 🤲🏻
Zezezemom Almira_21 😅😅😅bende sürekli doktoruma yazıyorum bi şey olduğunda alıştı bana artık😅3 hafta sonra gel dedi ama ben bu hafta devlete gidicem inşallah nolur nolmaz diyerek
Almira_21 Zezezemom maalesef bende öyleyim kontrole devlete gidiyorum bazen içim rahat etmiyor özele gidiyorum bende kontrol için rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Busecnr40 Zezezemom bende 8 haftayim suan ve ayni seyleri yasiyoruz inan acaba kalbimi durdu yasiyomu iyi mi kafayi yicem gercekten bide bu aralar kasiklarima boyle bicak saplanir igne batar gibi agrilar giriyo sende de oluyomu
Zezezemom Busecnr40 evet bende de oluyor eşime geçen dedim ki keşke evde ultrason olsa istediğimiz zaman bakabilsek kalbini duyabilsek😅
Busecnr40 Zezezemom ay valla bende ayni seyi dusunuyom yemin ederim nolacak bu halimiz 😂 kafayi yedik herhalde😂 haha valla eslerimize uzuluyom ya 😂
NaneLimon36 mine-1994 Siz dusukten kaç ay sonra gebe kaldınız acaba ? Ovulasyon testi falan kullandınız mı?
Zezezemom NaneLimon36 yaklaşık 8 ay kadar sonra ama ben bi süre istemedim psikolojim hazır değildi çünkü sonra Allah nasip etti çok şükür hayır kullanmadım folik asit ve selenyum kullandım eczacımız önermişti hamile kalmaya çalışırken
mine-1994 NaneLimon36 düşükten sonra 1 kere adet gördüm sonra tekrar hamile kaldım ama kendimi hiç strese sokmadım rahat olun kafaniza takmayın. Test kullanmadım