MerveBilgiccc bizide bı hafta eşimi almadılar sonra diğer hafta aldılar bakalım haftaya nolucak sürekli kafalarına göre değiştiriyolar galiba. Ben en çok hastanede nst çeken bayan arkadaşı sevdim çok hanımcık ve ilgili güzelce konuşan biri,aslında para veriyorsan beklediğimiz tek şey ilgi alaka ama millette hep bı ego var. Bilmediğim şehirde olduğum için kim ne dese o hastaneye gttim artık hayırlısı olsun hepimiz için
Sakarya adatip
elisas-mom evet nst çeken bayan gerçekten ilgili ve egosuz 😅 darısı bizim sekretere çok zorlarsa ben yine şikayet ederim siz merak etmeyin 😅
MerveBilgiccc evet doğum anını çekiyor tabi özel alanları çekmez giremezde o tarafa, bebeği giydirdiklerinde kan alırken ayak izi falan cekiyolarmis odada ertesi gün belirlenen saatte anne baba bebek hazirlanip aile fotosu çekiyormuş 80 tane falan düzenlenmiş şekilde flaşla teslim ediyormuş. İstersen 300 lira extra verip albümde yaptira bilirsin.
MerveBilgiccc kinlendim şuan haftaya brsey olursa bende edim şikayet 😂😂 ayyy inşallah aynı gün doğum olur birbirimizi odada ziyaret edriz 😂
elisas-mom ödemeyi yaptın mı peki yoksa sonra mı yapılıcak..
elisas-mom ayyy inşallahhh sizin tarih 8 aralık mıydı
MerveBilgiccc kapora verdim sözleşme yi aldım. Gecede olsa 7/24 yola çıktında ara bizde senden önce hastanede olalım dediler. 35 den sonra sözleşme yapmıyolarmis son ana geliyor diye gittiniz de bı sorun yine.
Evet benim değişmezse 8 Aralık cinsiyetimiz kız sizin ney ?
elisas-mom hadi yaaa gittiğimde kesin yapayım o zaman sözleşmeyi kabul ederlerse.. bizim erkek canım 😅
MerveBilgiccc sağlıkla gelsinler inşallah isimde karar verdiniz mı? Aynı haftadayiz sizin kaç kg bebisiniz benim 35+3 de 3 kg yakındı şuan 37+1 kaç olur acaba
elisas-mom ben en son 33.haftada gittim 2300dü sonra bida covit oldum gidemedim cuma gideceğim inşallah. 3ü geçmiştir heralde artık.. Emir Aslan koyacağız ismini siz karar verdiniz mi
MerveBilgiccc adıyla yaşasın aslanlar gibi 🥰 bizim hanfendinin adida Elisa 🐣
elisas-mom oy maşallah ismi gibi güzel bir kız olsun inşallah Esila hanım 🧿
MerveBilgiccc teşekkür ederiz 🐣 son durumlarimizi burdan takip ederim ben🥰 bakalım ertan hoca hangimiz önce dogurtcak 😂
elisas-mom size özel mesaj attım ama becerebilmişmiyim hep iletişimde kalalım diye 😅
MerveBilgiccc birşey daha sorcam size 🙈 hiç sordunuz mu acaba gece doğum için Ertan hocayiy cagirdigimizda extra bı ücreti oluyor mu ? Ki bence elbet olur😂
MerveBilgiccc ayy onu ben yapamıyorum şuan öyle bı msjda yok😂
elisas-mom yok canım olmuyormuş. Her hastaya kendi doktoru geliyormuş gece gündüz farketmeksizin.. acilden giriş yapıyorsun onlar ertan hocayı arıyormuş geliyomuş.. instagramda sayfasında da paylaşıyor görüyorum geceleri yaptırıyo doğum..
elisas-mom beceremedim o zaman 😀
MerveBilgiccc geldi mesajiniz🥰
MerveBilgiccc evet bende takip ediyorum goruyordumda,ücret almadiklarina çok şaşırdım ama sevindim yani 😂