Syydmoomm Duygusuz Mom092 Kızlar bolbol sirkeli suyla gargara yapın hem ağızdan hem burundan. Mikroplar iyice ölsün benim öyle geri geldi tat koku
ece_2206 Syydmoomm geçmiş olsun ben de hafif atlattım sanıyorum zaten temaslı olduğum için test yapmadılar koku Kaybınız ne zaman düzeldi peki
bahar95 Kızlar karantina gününüz bittikten sonra Dr kontrolüne giden varmi dün bitti benimki eşim covit oldu atlattık çok şükür ben tat alıyorum ama koku halya alamıyorum ne zaman Dr kontrolüne gitmem uygun olur sizce
Selinanne Ozge3747 öncesinde antikor testi ve PCR testi yapıldı ama sezaryenim o kadar acil.olmasi gerekiyordu ki PCR testinin sonucunu bile beklemediler. Antikor negatif gelince hemen alındı bebek PCR sonra pozitif çıktığı anlaşıldı
ece_2206 Syydmoomm bdb tuzlu su ile yapıyorum birinci haftam yavas yavas geliyor broşları açıyor sizin de yavas yavas mı geldi
Mom092 mrvears bogaz agrisi ve öksürük ile başladı yani normal grip ile ayirt edebildim cunku bogazimda ates yanıyodu resmen hemem test yaptirdim pozitif çıktım ertesi gunde tat koku gitti hala gelmedi 2 ay oldu
Syydmoomm ece_2206 5. Gün hafif geldi 6. Gün de %80 sonra tamamen geldi sirkeli suyla yapmanı tavsiye ederim canm
ece_2206 mrvears benim sadece burun yakması ı tat ve koku kaybı oldu başka bir sorunum olmadı 8.günüm bugun insallah haflf atlatırız ben evde online çalıştığım izole olduğum halde kaptım eşimin testi de negatif çıktı ama halsizdi nöbette uykusuzluktan dedi ama bence hafif atlattı o da biz anlamadık
Ohaezgi mrvears bende şuan pozitifim 2. Günümdeyim 29 haftalık hamileyim ayrıca. İlk eklem ağrısı ve şiddetli baş ağrılarım oldu, şuanda da tat ve koku kaybı var hiç birşeyin tadını almıyorum
mrvears Ohaezgi yaa benim de boğazım da yanma var hafif bi baş ağrım var burnum tıkalı değil ama akmıyor da
mrvears ece_2206 bende hep evdeyim. Burnum akmıyor ama tıkalı da değil hafif baş ağrısı ve boğaz yanması var