Handeslife LeylaPiriyeva yaaaaa inşşşşş. Bende ilk kız çocuğum olsun istiyorummm. Sağ salim sağlıkla doğsun da 🙏🏻❣️ Çok teşekkür ederimmmm
Eeliff_ Gulfeem vallahi ben tedbir olarak giderken karnımı doyurdum güzelce bi paket çikolata yedim doktorum çok hareketli maşaallah dedi yani gözle fazlasıyla görülür bi pipi vardı canım 😂hiç bi kızda böyle çıkıntı olmaz dedi bakalım artık
Gulfeem Eeliff_ bizde 10 dk boyunca izledik o kadar hareket etti ki şok olduk görünce ben cikolata falanda yememiştimm🤷🏼♀️ Hareket ederken gözüktü demek ahahahha cok tatlıı. Bizimkisi kız gibi gözüküyor daha erken dedi sadece.🤦🏼♀️
Yarencerenn Çin takvimene göre kız doktora görede kız bende kız hissediyorum cuma günü süpriz olmassa kızla yola devam edeceğiz 🤣
Eeliff_ Gulfeem yaa dimi çok güzel hareket ettiği ana şahit olmak vallahi doktorum direk dedi hiç bi kızda bu kadar çıkıntı olmaz yüzde doksan dokuz erkek hadi bari yüzde bir de kendime yanılma payı vereyim😂
lifeofmybaby Nasibim valla benim tüm hurafeler tuttu😂 yüzük testi, çin takvimi, rus takvimi, bıçak makas testi hepsi doğru çıktı çok garip aslında hiç de inanmam böyle şeylere😂
Munaa Handeslife ben erkek diyorum canim cinsiyet belli olunca yazar misin 😀 tabi insallah gölündekini nasip eder allah
Handeslife Munaa tamam daha çok erken ama belli olunca yazarım. Kimi kızın olacak kimi oğlun olacak diyor bende çok ama çok merak ediyorummm 🙃
bus91 Nasibim yoo hatta ayak yanmam var aksine aşırı ayaklarım dışında yatıyorum 😂 bulantımda olmadı cok şükür aşırı ekşi yıyorum ama öle ye ekşiyi doğur ayseyı yalannnnn
Nasibim bus91 benim oğlumda öyleydim ayak üşümem de vardı kpkusunu alamadım meleğimin bunda hayırlısı bakalım