merwe_ibo proluton depot İğne yazdı doktor. Dün ve haftaya pazartesi vurun dedi. Dünkünü vuruldum ama bugün kahverengi akıntı tarzı bişey oldu. Neden olmuş olabilir, iğnenin böyle bi etkisi olabilir mi ?
mlsmrtgl merwe_ibo İğneden olacağını sanmıyorum. İğnenin amaçlı düşüğü kanamayı önlemek. İçerde kalan kan dışarı kendini atmış olabilir. Kanama alanınız mı var ?
Homeless20 merwe_ibo iğne düşük önleyici bir iğne.. kanama gibi bir yan etkisi yok 12. Haftama kadar vurulmuştum
birtosbikannesi merwe_ibo söyleki icerde kalan eski kan gelior yeni kabama kırmızı olur yani önceki kanama nın artıkları korkmayın igne nin yan etkisi kanama degildir
merwe_ibo mlsmrtgl kanama alanı ne oluyor. bilmiyorum ki var mı? Ama 2 hafta önce de 1 hafta boyu süren kahverengi akıntım olmuştu. 2 hafta sonra ilk defa yine vuruldum iğneyi. Şimdi yine biraz leke olunca ondan mı oldu acaba diye düşündüm.
merwe_ibo Homeless20 banada düşük riskim var diye yazdı ama 2 haftadır hiç lekelenmem falan yoktu. Dün iğneden sonra olunca şüphelendim
Homeless20 merwe_ibo iğne yapmaz canım ve akıntının rengi kırmızı ya dönerse kork demişti bna doktorum
Demet122 merwe_ibo oluyo canım normal olarak kabul ediliyo ben 3 tane vuruldum öncesinde de sonrasında da hep lekem gelmişti
seymacambayraktar merwe_ibo bende de hala olmuştu ama zamanla geçiyor büyük ihtimalle fitil flan da vermiştir doktor yan etkileri çok baş dönmesi yapıyor ama ben o iğneden 3 tane oldum artık fitil de kullanmıyorum çok şükür rahatladım iğne popoyu acıtıyor aşırı yağlı ama çok rahatlatıyor normaldir yani akıntı 😊
merwe_ibo Ozge3747 ama benim 2 haftadır lekelenmem falan yoktu. Pazartesi iğneden sonra oldu leke. Ondan şüphe ettim
Bebek-geliyor merwe_ibo aynı iğneyi bende oluyorum haftada bir iğneden dolayı olmaz ama içeride kanama oldu ise onun kahverengi akıntısı gelmiş olabilir. Doktorunuza da danışmalısınız.
seymacambayraktar merwe_ibo bende son iğneyi 4 gün önce oldum üşüttüğüm an ayakta çok durduğum an bile başlıyor yanmaya yağlı olduğu için çok acı oluyor ☹️
Bsmlh merwe_ibo doktorunuz bence leke yada kan olacağını fark edip risk görüp vermiştir dediği sekılde vurulun ben 3ay kullandım kesti dr yeni
merwe_ibo Bsmlh kanamam vardı 2 hafta önce. Progestan kullanıodum. Onu kestik. 10 haftanın içindeyiz şuan. Sadece 2 iğne vurun dedin. İlaca gerek yok dedi artık. Ondan verdi