oykuyener testimde ilk pozitifi gördüğüm an cinsiyeti kız hissettim.. Eşimde erkek.. Siz ne hissediyosunuz? •2haftalık..
oykuyener misraerol reglim 5 gün gecikti.. Gebelik testi yaptım çift çizgiydi.2gün önce hastanede kan testi yaptırdı hcg 160,2haftalık denildi..yarın muayene olacağım..Olamaz diye bir sey yokmuş demek ki :))
oykuyener Papatya2768 yaaa😍 Berfininannesi evet iki gün önce öğrendim..kan testi sonucu iki haftalık denildi :)
Yarencerenn oykuyener test sonucuna aldanmayın pek en net ultrasonda öğreniliyor ne kadarlık olduğu ben ilk test verdim 7/8haftalık dedi sağlık Ocağındaki doktor doktora gittimde 3haftalıktı bebiş
Baobap oykuyener o kan testine göre hesaplanmaz. En son adet tarihinizi gebeliğin 1.günü olarak kabul etmeniz ve haftayı ona göre söylemeniz gerekir. Ve siz reglm 5 gün gecikti yazmışsınız. Bu bilgiye göre yaklaşık 5 haftalık hamilesiniz.
Angelsmom29 oykuyener son adet tarihine göre iki haftalık değil canım gebelik her zaman son adet tarihine göre hesaplanır son adet tarihin neyse ona göre hesapla bthcg ye göre değil 🥰 eger adetin 2 gün gectikten sonra kan verdiysen tahminen 5 haftalıksın
alimerve oykuyener benim hcg 4613 çıktı bana 3haftalık dedi doktor ama internetten baktığımda bu oran 5haftalığa tekabül ediyo anlamadım gitti 🤔
oykuyener Zuzuu Angelsmom29 ilk gebelik abla..bilinçsizim bu konuda..Bana söyleneni söyledim😌😌 Teşekkürler🥰
Angelsmom29 oykuyener sorun değil tatlım ilk gebelikte cok fazla tecrübesizlikler olur tahmini son adet tarihine göre 5 haftalık falan su son adet tarihi ne canım 🥰
oykuyener Angelsmom29 son adet 22ekim abla.. normalde günü gününe olayan biriyim..gecikmem olunca test yaptım pozitifti,gecesi hemen kan verdim yine pozitif😍
alimerve Yarencerenn benimde kan testinde 5haftalık yazıyordu 4163 dü sonuç ama doktora gittiğimde 3haftalık dedi
Angelsmom29 oykuyener 4+5 sin canım kan değerine göre 1 Aralık gibi de kese gözükür büyük ihtimal hayırlı olsun kucagına almayı nasıp etsin rabbım 🤲 🥰
oykuyener Baobap ayyy♥️ bana söyleneni söylemiştim..ilk gebelik ve yeni evliyim,çok bilinçsizim bu konuda,sayenizde öğreniyorum,teşekkürler:))