cansugrn esraizmirli olsun uzaktayiz ama bak gönüllerimz bir ortak bi konumuz var bebislerimz ogullarimz😊💙
esraizmirli cansugrn galiba Yağız Ali olucak şimdilik öyle en azından aizin isimler neler belki fikir olur ☺️
Cancana_ mervekaya1704 canim bilmiyorum ki netten bir bak istersen 27 haftalik bebek kilosu diye saglikla gelsin insallah
esraizmirli cansugrn hepsi güzel en azından saçma sapan ismler değil moda diye çocukların isimlerini saçma şeyler koymaya başladılar tabiki tercih meselesi ama tuhaf🤷♀️☺️
cansugrn esraizmirli yani cok da özümüzü kaybetmemek lazim dedigin gibi herkes istedgini koymakta özgür
Cancana_ ballarinannesidirr evet canim kiza benziyor dedi ama alışveriş yapma dedi bugun tam 16 haftalik oldum dun gittim kizlar saklıyormus herhalde kiz bizim ki
Cancana_ esraizmirli misafir gelince soruyordu kanalizasyon mu patladi bina diye aman masallah diyelim o zaman 😂
ecemeric Cancana_ bence normal canim. O haftalarda sağlıklı bir bebişin en az 100-110 gram falan olması yeterli diye biliyorum.
Cancana_ ecemeric evet canim netten baktim oyle yaziyor sağlıklı olsunda zayif dogsa da toparlar insallah 😘