Minik1bey umutbaby bence iyi yani boşver içinde kalmasın hiçbişey kilo almayalım diye aç kalcak halimiz yok
Bulut-Mavi Minik1bey yemekten ya da kilo almadan endişem yok ama 2 küsür ay kala bide kilodan ötürü gebelik şekeri ile zarar vermek istemiyorum bebeğime :)
bebisloading 37.haftam, 8 kilo aldım, son haftalarda baya kilo alınıyormuş, birkaç haftaya kaç kilo almış olacağım bakalım😉
bebisloading Minik1bey bu yemiş haalim😉 ama birkaç aydan sonra gebelik şekerim çıktı, çikolatalar vb götüremiyorum onun da etkisi.. En büyük kaçamağım muz, fındık ezmesi vb oldu, düşün..
DaisyMom Minik1bey ilk 3 4 ay alinmiyor ama bir istaha geldin mi de cok zor 😂 27+2 ve 8 kilo 🤭 1 ayda 2 kilo almisim 😂
Gizocan Minik1bey bende ilk 4 ayda iki kilo vermiştim 😇 sonra bulantı dönemi geçince gebelik şekeri durumu oluştu bir ayda 5 kg aldım. Kotmrol altına alasaya. Şükür kontrole alındı ama aldığın ilerleyen dönemde gitmiyor 😇 doğum sonrasına bel bağladık 😇
Ipek0z Minik1bey 22 haftalık olmak üzereyiz 2 kilo aldım. Ama kilo vermen çok normal ilk üç ayda ben de iki kilo vermiştim😅
Muhammedali2021 Minik1bey ilk gebeliğim toplam on kiloydu şuan 33haftadayiz şimdiden on kilo olduk😂😂🤭
spaceship haftadayım, 10 kg aldım 💁🏻♀️ Bundan sonrası için ne kadar alırım acaba merak içerisindeyim 🧐
Dlrdngl Zzeyneptekin ben on iki kilo verdim ilk üç ayda ona rağmen elhamdülillah üç hafta ilerideydi şimdi bir hafta önde gelişimi zaten her an doğabilir hazırda bekliyoruz sancilarda var. Verdiklerimin on bir kilosunu geri aldım bir kilo icerdeyim yani daha😉
Dlrdngl Minik1bey ilk üç dört ayda on iki kilo vermiştim hala hepsini geri almadım yiyorum da baya hatta gece kalkip yiyorum bebek de gelişimi önde şükür bir sıkıntı yok ama ben hamile kalınca tatlidan tiksindim hiç tatlı yemiyorum abur cubur yemiyorum hep sebze meyve balık kuruyemiş yedim onun dışında pakete giren şeylerden uzak durdum çay kahve dahil içmiyorum doktorum da sağolsun hep gaza getirdi beni bugünleri gördük elhamdülillah😊
Ates2020 58 hamile kaldım şu an 64 geliyorum 23 haftalık 6 kilo aldım 😫😫😫 keşke daha az alabilseydik ama birden geliyor benim kilolar bende anlamıyorum umarım veririm