Dlrdngl Minik1bey şu an 37+3 deyim -1 kilo ile devam daha hiç almadım şükür hatta bu ara vermeye başladım☺
Zzeyneptekin Dlrdngl nasil yani bende anlamadim inanki benim iki hafta bulantim vardi 2 kilo verdim cocukda 5 gün gerileme cikti o iki kiloyu aldim ama hala gününde göstermiyo dr umda yemek zorundasin diyo
gamzosgamzos Minik1bey sagol canım dogumdan sonra 11 kilosu gitmisti zaten sonra hep korudum 6 bucuk aydan sonra anne sutu almadi bende o gunden sonra kizartma hamurisi ekmek makarna pilav tatli aburcubur yemiyorum yemeklerimi tuzsuz az yag az salcayla yapiyorum gunde 2 bucuk 3 litre su iciyorum egzersiz yapamiyorum ama kizim sagolsun 5 dakika oturtmuyor zaten 😂
Dlrdngl Minik1bey ilk üç dört ayda on iki kilo vermiştim hala hepsini geri almadım yiyorum da baya hatta gece kalkip yiyorum bebek de gelişimi önde şükür bir sıkıntı yok ama ben hamile kalınca tatlidan tiksindim hiç tatlı yemiyorum abur cubur yemiyorum hep sebze meyve balık kuruyemiş yedim onun dışında pakete giren şeylerden uzak durdum çay kahve dahil içmiyorum doktorum da sağolsun hep gaza getirdi beni bugünleri gördük elhamdülillah😊
Dlrdngl Zzeyneptekin ben on iki kilo verdim ilk üç ayda ona rağmen elhamdülillah üç hafta ilerideydi şimdi bir hafta önde gelişimi zaten her an doğabilir hazırda bekliyoruz sancilarda var. Verdiklerimin on bir kilosunu geri aldım bir kilo icerdeyim yani daha😉
mom101 Minik1bey 63le hamile kaldım ilk 4 ayda 5 kilo verdim ve doğuma 69la girdim doğumdan sonra 55 kiloyum hamilelik boyunca şişlik falan olmadı 9-cu ayımda kilo almıyordum aksine kilo veriyordum😅
Minik1bey gamzosgamzos evde ki spor hocası iyi egzersiz yaptırıyor ozaman 😂😂 sağlıkla büyüsün melek kızımız 👼
gamzosgamzos Minik1bey cok tesekkur ederiz teyzesi amin inşaAllah 😍Rabbim sizlerinde hayirlisiyla kavusmanizi nasip etsin yavrulariniza inşaAllah 😍😍
Bulut-Mavi 75 ile hamile kaldım ki gayet fazla kilom .. az buçuk dikkat etmeme rağmen 29. Haftamız bitmek üzere 7.5 kilo aldım bile .. Umarım hızlanmaz kilo alımım, nefes alamayacağım yoksa 🙊
umutbaby 24+2 yim dört kiloya yakın aldım boyum 168 68-69 arasıydım hamile kaldığımda doktor dikkat kilo alımını 30. haftadan itibaren isteriz normalde dedi 😏
Minik1bey umutbaby bence iyi yani boşver içinde kalmasın hiçbişey kilo almayalım diye aç kalcak halimiz yok
Minik1bey Gizocan kilo vermeyi hep birlikte başarcaz 😂 Ben normalde çok hızlı kilo alan birisiyim ama şoktayım nasıl oldu da hala kilo almadım diye 😂😂. Ay bide aksine 2 kilo verdim normalde istesem veremezdim o 2 kiloyu 😂
Gizocan Minik1bey bende ilk 4 ayda iki kilo vermiştim 😇 sonra bulantı dönemi geçince gebelik şekeri durumu oluştu bir ayda 5 kg aldım. Kotmrol altına alasaya. Şükür kontrole alındı ama aldığın ilerleyen dönemde gitmiyor 😇 doğum sonrasına bel bağladık 😇