Suna11 benim 5 yil olmadi. “ben bu ay kafaya takmicam” diye ne gezmedigim yer, ne yapmadigim el işi kaldi. Kendimi birkac ay oyle guzel oyaladim ki… Cok mesguldum. Ama olmuyordu. Sonra pandemide ev tasidik, 3 ay tasinacagimiz evdeki insanlarin cikmasini bekledik kavga dovus, oturdugum ev de kiraya verilmisti ev sahibi her gun ariyordu ve cok stresli bir surec gecirdim. Sokaga cikma yasagi gelirse nasil tasinicam diye dertlere dustum. O arada eşim de “yeni eve gecince tedaviye artik baslayalim” dedi randevu aldik. Artik ne cocuk dusunecek halim vardi ne tedavi parasini dusunecek halim… yeter ki tasinayim evime yerleseyim bi de insallah reglim de duzenli olur da bir an evvel su doktora gideriz diyordum. Ilk defa regl olmak icin dua ediyordum. O ay hamile kaldim. Yani kafaya takmama meselesini Allah oyle bir denkliyor ki sen istesen de kafaya takamiyorsun sartlar oyle gelisiyor. Ve bir bakmissin olmus. Uzun oldu biraz ama inan ki Allah bir yerde “dur bakalim bu ay kafaya takamazsin cunku bu ay kismet olucak” diyor.