HtcByz Bizde 10 haftalığız şükür kabızlık göğüs hassasiyeti ve kasık ağrıları dışında bir sorun yaşamıyoruz, bulantı kusma veya koku hassasiyetimiz şuana kadar yok bakalım 🤷♀️🤩
fatosd84 Smeyyeugus benimde o haftalarda hiç kusmalar olmadı 32.haftamda başladı 34.haftam bitecek neredeyse hergün kusuyorum çok şükür az kaldı
Baharbayar13- Bende 6+4 ama bendede mide yanması ve sürekli acıkma dışında bi belirti yok tabi bide göğüs ve Kasık ağrıları. insan gerçekten hamile değilmiyim diye şüphe ediyor. Olmaması daha iyi ilk gebelik olduğu için insan acabaa hamile değilmiyim diyor bişey ters mi gidiyor diyor
Baharbayar13- Hayalleredogru merhaba bende iki gün önce gittim bebek çok küçük kalp atışını duyamayız dedi baktı gerçektende duymadı 3 hafta sonra gel dedi herkesin kalp atışını duyma süresi değişiyor galiba 🙄bebeğin gelişimine göre mi acaba bebeğim 6+4
kindersurprise Smeyyeugus merhaba ben de takvime göre 5+3 günlük gebeyim me bulantı ne baş dönmesi var sıfır sorun bazen ben de diyorum acaba olmalımıydı neden olmuyor filan sonra hiç belirtisi olmayan ve bu şekilde doğum yapanların yazdıklarını okuyorum acaba diyorum şanslı kesimde miyim ben de bakalım ilerleryen günlerde neler olur bilinmez Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin Amin
Bittercikolata 6+3 üm. Hiç bulantım yok. Herkes bulantın yok mu diye soruyor sürekli. Yok diyince ooo sen çok rahat gecireceksin o zaman felan diyorlar. Bu zamana kadar olmaması normal mi anormal mi anlayamıyorum 🤷🏻♀️
kindersurprise Baharbayar13- ben de kalp atışı için bu cumartesiye randevu aldım ama iptal edip bir sonraki cumartesi gitsem diyorum 5+3 üm şuan aslında bana kalsa hergün gidip bebeğimi görmek istiyorum orda mı diye ama böyle birşey yok tabi🙈 biraz sabretmeye çalışacağız bekleyeceğiz sıklıkla ultrasonda iyi olmazmış diyorlar
masalsmomm Baharbayar13- kalp atısının sesi o haftalarda cok az olurmus oyuzden acmazlarmıs sesi ama attıgını bana gösterdi ultrasonda pıt pıt bi görünüp bi kayboldugunu gördüm🥰 cok küçükken ses acmayı önermıyorum dedi doktor
Hayalleredogru Baharbayar13- cihazlara bağlı da değişiyor canım bebeğin boyutuna bağlıda değişiyor bazı doktorlar çok minikken duyurmak istemiyor
Seyma2861 Smeyyeugus canım inşallah hiç kusmayan şanslı gebelerden olursun . Herkeste aynı olmuyor bu belirtiler dilerim hiç olmaz🥰
benaslindayohum Smeyyeugus 5 haftalıkken başladı arada tutuyor özellikle sabahları keşke hic olmasa ne güzel
masalsmomm kindersurprise 6 haftanın içindeyken gidin garanti olsun ben 4 haftalıkken öğrendim hamile oldugumu ama aile hekimi 6 haftalıkken al randevuyu ozaman görünür dedi garanti olsun sürekli gitme dedi bende öyle yaptım
Baharbayar13- kindersurprise evet kesinlikle belli bi süre bekleyip net şekilde görüp duymak daha iyi olur heralde en az 8 haftalık daha sağlıklı olur sanırım gitmek için 🤔
0znur Smeyyeugus Haftamda başladı 20+5 teyim daha bu sabah kustum. Hala tamamiyle bitmedi maalesef 3-4 günde bir sabahları oluyor. 😔
d-b_2019 NeslihannK canım 3 4 gündür bütün gün neredeyse bulantı sorunu yaşıyorum kusma yok sadece rahatsız ediyor 2 gündür falanda yanma var belirti olabilir mi acaba
NeslihannK d-b_2019 yanı hic belli olmaz kuzum bazen belirtiler çok erken haftalarda başlarken bazen hic belirti olmayabilir ben hic belirti yaşamadım 7 haftalıkken ogrendim hamile olduğumu dusun 🤭 Rabbim gönlüne göre versin Inşallah vardır gebeliğin 💕🤲
minikcasper Smeyyeugus valla ben 8 haftaya kadar oh ne güzel hamilelik ya ne bulantı ne kusma diyodummmm kii 8. Haftaya girmemle bulantıların başlaması bel karın ağrısı kombo yaptı 😅
Tazeanne0 Smeyyeugus benim 6.haftamda başladı bulantılar 9 haftada çok yoğun yaşadım 3 defa kustum ama kusmak bence çok rahatlatıcı mide krampı yaşıyordum kustum ve anında kesildi ve ben aşırı kusmaktan korkarım niyeyse çok korkmadım hatta baya bir ohh çektim rahatladım diye şimdide tatlı falan yediğimde çok bulanıyor midem ama bunlarda geçici