Alara005 ikili teste cinsiyet bakınabiliyor mu testi okuyabilen var mı hangileri önemli bakmamız lazim
Sevillayy Alara005 bizde bugün 12haftalık olduk teyzeler perşembe günü gideceğiz doktora ikili testi de o zaman yapacak sanırım bakalım cinsiyet tahmini yapacak mı çok merak ediyorum haber edelim birbirimize kızlar🌸🌸
Busra-28 Alara005 merhaba biz bugün gittik ikili test için. Kıza benziyor dedi poposuna ve bacak arasına baktı büyük ihtimalle kız dedi. Tam 12 haftalığız bugün 💜
2021annesiyim Alara005 Ben 12+6 da gittim 2 li teste erkeğe benziyo dedi 17+3 te tekrar gittim kesinlesti canim erkek dedi
Hulyaa12-- Kaç haftaliksin ben 11+2 cuma günü bende yaptıracağım galiba tam olarak bilmiyorum bu süreci postu takipteyim anlaşılır mı acaba
Sevillayy Alara005 bebeğin kalp atışları hızlıysa kız bebek yavaşsa erkek bebek olduğunu doktorlar hep söylüyor zaten en inşallah görür göremezse bakalım kalp atışları nasıl olcak
Alara005 Sevillayy ya hep.normal diyor kalp atışını hiç öyle demedi hızlı yavaş ultrasomda yazar mi bakim
Zuzu3321 Hulyaa12-- ikili test icin gittigim kontrolde ogrendjm canim ama sonucta 50 alti erkek diye biliyorum bnm 26 cikti
Hulyaa12-- Busra-28 Zuzu3321 anldm cnm ikili test için sabah aç karnına mi gitmem lazım ne kadar sürüyor çıkması
Busra-28 Hulyaa12-- bizim randevu 9 30 daydı ben aç gittim nolur nolmaz diye. Kontrol olduk kan verdim 1 hafta sonra doktorum beni ara sonuçlar çıkar dedi.
Kimkibu Alara005 ben 10. Haftanın basınds öğrendim yani tahminde bulundu doktorun yüksek ihtimal die😊