Happyangel Doğumu yaklaşan her anne adayının karnı aşağı iniyor mu.Ben 38+2 yim ve bebeğim hala midem de resmen
Merve_004 Happyangel benimde karnım inmedi aynı gündeyiz. Fakat doktor açılma olduğunu söyledi. Bence karnın inmesiyle alakası yok sonuçta doğururken karnı aşağı inen var
melek87 Happyangel aynıyız benimde karnım aşağı inmedi ve bugün kontrolüm vardı doktor muayene etti 1 hafta daha bekleyelim dedi bakalim nolucak
GlahBilgiliPelit Happyangel bizim en baştan beri aşağıda 🙂 dizlerimde taşıyorum cocugumu ☺ İner ama cnm bebek kanala donduyse normal doğum görünüyorsa.
Nevinn Happyangel bende 38.haftama bugün girdim canım ama benimde dr dağ çok aşağı inmemis bebek dedi beklemedeyiz sana normal doğumlu diyor
Happyangel Merve_004 beni hiç alttan muane etmedi.acıklık olduğunu nasıl anladın canım sancın felan varmıydı veya akıntı kanama
merveaydemir GlahBilgiliPelit en baştan beri normal görünüyor ama doktor çık çarşambaya kadar normal bi doğum gerçekleşmezse sabah erken gel dedi ve şuanda 39+1 im 🙄
melek87 Happyangel sanmıyorum canim 39.haftaya kadar inmesi lazımmış normalde ole dedi bana doktorum bugün
matruskaa Happyangel bebeğin kanala inmiş mi canım? Aynı gündeyiz benim sadece başı dönük dediğin gibi karnım miğdemde resmen
Nero Merhabalar ben 36+2 haftalığımda bir sorum olacak size, benim akıntım var ve sabah uyandığımdan beri bebeğim kaskatı sol tarafımda. Oynuyor ara sıra ama ayaktayken özellikle semsert sol tarafımda rahatsız edici derecede duruyor. Sebebi nedir sizce?
Happyangel Nero benimkide sürekli o şekilde kendini topluyo sertleşiyor ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo ama tık Yok 38+3 olduk
Syhnsrmn Happyangel 38+2 yim makat duruş oğlum bu haftadan sonra dönmez dedi doktorum çarşamba günü sezeryanla doğum yapcam canım
merveaydemir Happyangel su azlığı yada dışkı yeme sorunu yoksa sanırım öyle ama 38 de sezeryana alanlar var gelişimi dolmuş oluyor