afrasil d-b_2019 ay canım inşallah tutmuştur bu ay . Bizimki ileri dereceydi ve baya düşüktu ama suanki aklım olsa belki 1 2 ay beklerdik .
d-b_2019 afrasil inşallah tutmuştur çok istiyoruz 1 senedir olmuyor allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🤗🤗🤗
fatosd84 afrasil spermler güzelse hiç takma rabbimin izniyle olur siz yeter ki isteyin hayırlısı inşallah ❤️🤲
afrasil fatosd84 çok istiyoruz canım cok dua ediyorum düzeldi bendede gozle gözle görünür bir sorun yok sadece rahim filmim kaldı insallah sorun çıkmaz esimin değerleri de iyi çıkınca çok korkmaya başladım
fatosd84 afrasil herşey güzel olucak diye düşün cnm moral çok önemli inşallah rabbimin izniyle olur ❤️🤲
Sema2019 afrasil hamile kalabildiniz mi? Benmde eşim ameliyat olmuştu hatirlarsaniz ben çok etkileniyorm diye uygulamayı silmistim az önce aklima düştünüz ve uygulamayi indirdim insaAllah hamile kalmissinizdir.
afrasil sanemsivas6 benim esimde muaneye esnasında varikosel dedi sonra ultrasonla bakıldı kaçıncı derece ve sağ sol ve kaç cm olduğunu görüntüleniyor. Slerm tahlili düşük çıkmıştı zaten ameliyat oldu
sabr_sukur_dua afrasil canim postunu okudum cok teşekkür ediyorum etiketlemissin bende gecen ay keçiboynuzu kuru ve pekmezi vs yaptim esime fakat ilaclar daha etkili gibi geldi siz 1 ay mi kullandiniz yoksa 15 gunluk olarak 1 kutu mu
Dadas afrasil Allah’tan umut kesilmez canım inşallah bu ay alırsın müjdeyi rahim filmine de gerek kalmaz 🤲😊🌼❤️