Elfgkhn507 1 kasım benim de ,yumurtlama tarihi de 14 kasım. Bugün test yaptım negatif çıktı beklemeye devam edicem ,umarım hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur.
Gul4001 Qnne123 ara ara benim de belim agriyor ama emin olamiyorum canım, bir müddet daha beklicez mecbur
derindemir Ozzzzz_ daha çok erken belirtiler için .geçen ay çok belirti gösteriyodum.kesin hamileyim dedim,adet belirtilerimden farklıydı ama maalesef adet oldum.sanırım psikolojikmiş😢.o yüzden bu ay erken heveslendirmeyeceğim kendimi
Ozzzzz_ Esmaq38y benim adetim düzensiz uygulamaya göre 23ü yumurtlama diye gösteriyor ama bilmiyorum.
EmineDD Yumurtlama bana hergün 😂 3-4 gündür kasıklarım ağrıyo artık psikojik heralde corona mıyım acaba der gibi acaba bugünmü diyorum akıntımda bir değişiklik olmadı bende gün aşırı olcak şekilde hergünü deniyorum 20 güne kadar artık yorulduk bittik eşim artık hem evde hem işte çalışıyorum haksızlık bu demeye başladı 😂😂
Gul4001 Qnne123 bende 29-30 Kasım gibi bi test yapıcam ama negatif çıkarsa adet tarihimin geçmesini bekleyip testi tekrarlarım diye düşünüyorum.
[silindi] Hanımlar sizlere danışmak istediğim bir şey var. Benim son adet tarihim 8 Kasım’dan 2 gün önce de adetten sonra da birer veya 2 şer gün arayla korunmasız ilişkim oldu ve 2-3 gündür hafif kahverengi akıntım var ve tuvalette de koyu kırmızı akıntım oluyor. Buna benzer bir durum yaşadınız mı? Bu ne olabilir?
hatice_eymen_zehra0042 [silindi] canm Bnm oldu adetime çok vardı iki hafta önce yıknmştm ama az az glyrdu kahverengi oldu sonra pembeye döndü sonra kırmızı tutnckkn agır brşyler kldrfgn için dediler bna
Gul4001 Qnne123 daha erken umudunu kaybetmen için, hamilelik olsa bile şu an çıkma ihtimali düşük.ben pazar günü yapicam sende o günlerde tekrarla testini istersen.
Gul4001 Qnne123 Sabah baş dönmesi mide bulantısı yaşadım bu dönemlerde yaşanır mı canım yoksa soğuk algınlığı mı ?
Qnne123 Gul4001 valla canım kişiden kişiye değişir ama bu aralar nezle vs olabilir ama sen test yaptıktan sonra anlarsin burun alıntın damak kaşındın yoksa sıkıntı yok hamilelik belirtin de olanilir