Dyg61 Burcu3506 bende adeti neye göre hesaplıcagımı bılemıyorum acaba yıne gecıkmelı mı olcak yoksa günümde mı olcam inşaAllah sende hamilesindir benim geçen ay adetim baya uzun sürdü parça falan geldi iyice temizlendi içerisi sağlıklı gebeliğimiz olur inşaAllah
Burcu3506 Dyg61 ben kürtajdan sonraki regl üzerine 30 gün diye sayıyorum hep 30. Gün olurdum normalde ayın 5i adet olmazsam 10una doğru test yapıcam
Qnne123 Dyg61 ben öğrendiğimde 2 hafyalikti 3.çü hafta gittiğimde değerler durmuştu ve doktor iki gün icin de kanamam olucak dedi ve oldu da sizinki nasil o kadar uzun sürmüş ki
Dyg61 Qnne123 amin inşaAllah isteyen herkese nasip eder inşaAllah sağlıklı gebelik sağlıklı doğum hayırlı sağlıklı evlat 🤲🏻
Gul4001 Qnne123 evet beraber bekliyoruz, inşallah güzel haberler verelim birbirimize☺️göğüs hassasiyeti vardı ama geçti gibi psikolojik de olabilir tam bilemiyorum. Sizde hangi belirtiler var.
05112020se Kızlar tavsiyedir ovukasyon testi takibi + instagramda adim_adim_annelik sayfası var emel kesinlikle onunla görüşün ve besin takviyesi alın ovulasyon takibinizi ona yaptırın 4 senelik evliyim 1 ay kendim yaptm olmadi 2.ay emele yazdım 1 aylık beslenme sonrası hamile kaldım
derindemir Ozzzzz_ daha çok erken belirtiler için .geçen ay çok belirti gösteriyodum.kesin hamileyim dedim,adet belirtilerimden farklıydı ama maalesef adet oldum.sanırım psikolojikmiş😢.o yüzden bu ay erken heveslendirmeyeceğim kendimi
Ozzzzz_ Benimde 10 kasım, düşük yaptım sonra 28 günde adet gördüm geçtiğimiz ay 24 günde gördüm , bakalım bu ay ne olacak 🙏🏻 Şuan gögüş uçlarım dokununca acıyor, kasıklarımda bişeyler hareket ediyor gibi bilemiyorum tabi kısmet 🤍🙏🏻