Eeliff_ Zehraaa98 inanki ben hiç anlamıyorum fotoğraflardan keşke bişey diyebilsem ama benim hep belim ağrıdı rahat geçirdim şükür güzelleştim ve kesem soldaydı bunlar tuttu ama çin rus maya bütün takvimler kız diyordu
yesim-1 Eeliff_ maşallah ya bende gidicem 12. Hafta da ikili test için inşallah benim bebişte belli olur ♥️
Gulsen4224 Hamileyim-mutluyum size kız tahmininde bulunmuştum galiba kız olucak benim minikte bacaklarıyla kapattı doktorum %85 kız dedi🙈
Hamileyim-mutluyum Gulsen4224 yaa hadi inşallah bakalım cinsiyet çok önemli değil benim için aslında sağlıklı olduğunu bilmek yetiyor çünkü ilk hamileliğim kızım da yok oğlum da Rabbim hangisini nasip ederse o olur
donus_tncklc199 Aranızda en yeni biziz sanırsam 7+2 bende çok merak ediyorum cinsiyetini nasıl geçecek bu haftalar 🙈
Hamileyim-mutluyum donus_tncklc199 Canım valla ilk haftalar zaten hiç geçmiyor ama güzel telaşlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eeliff_ Arzu1994 tam 12. Haftamdayım canım şükürler olsun gayet güzel geçti sadece sudan midem bulandı onun dışında hafif atlattım😊