Haticeky 35+6 yiz ve afedersiniz ama az once lavobaya gittiğimde sümüksü beyaz cok yoğun akinti gelmis nişan mi acaba?
Gulsen4224 Haticeky enfeksiyon var sanırım o yüzden akıntınız🌺 Nişan:pembemsi ,kahverengi ,şeffaf Kanlı Şekilde sümüksü yapısı oluyor cnm 😇
Hacerbykdn Haticeky benim de geldi azıcık kahve rengi gibi sancılara devam , bekliyoruz oğluşu 36+1deyim
Halimer Haticeky bende 37 0 ım benımde geldı hatta sumuksu oldugu icin dikkatımı cekı rengı ghafıf sarımsıydı ve resmını cektımm
Haticeky Gulsen4224 enfeksiyonum yok aslinda ve sarimsida olabiliyor diye duydum kesin kanli mi olmasi gerekiyor
Haticeky Hacerbykdn benimki sarimsi aynen sancilar karinda sertlesmeler bekliyoruz sizin ne zaman geldi
Hacerbykdn cnmannem normal olan sizinki , bizim erken doğum olasılığınız var. Daha erken aslında. Benim ikinci gebeliğim 39. Haftamda geldi 39+3 de de doğum yapmıştım. Bu gebeliğim biraz zor geçti.
Haticeky Halimer benimkide sarimsi ben fotosunu cekmedim ben nisan oldugunu düşünüyorum cunku cocuk heran cikacakmis gibi asagida
Hacerbykdn Haticeky sancıyla geçen hafta gittim bende iki gece hastane kaldım. 36+1deyim bugün. Erken doğum bekliyoruz biz
Babyy1S Haticeky sarı galiba enfeksiyona işaret anlamina geliyor benm haftamda ilerde coğu kanlı kahve renkli oluyor diyor doktorada danismak gerekir belki sarı sümüksüde nişan olabilir
Abece Kahverengi veya kanli olması gerekiyor nişan olması için akıntın olması normal bende de cok oluyordu
Gulcansckn Haticeky hayır nişan değil. Nişan kanlı, kahverengi , lekelenme gibi olur. Artık gebeliğin son haftalarında olduğunuz için yoğun akıntılarınızın olması normal 😊