ssnnmmm Ben takibimi yapan klinikte yaptırdım düzenli hasta olduğum için muayene ücreti verdim sadece ekstra ücret ödemedim ama aynı yere dışarıdan gelen hastalar 350yr yaptırıyor sanırım
Deletedmom15 birmelekannesi_ fiyatlar cok degiskenlik gosterir ben gecen sene yasadigim sehirdw 800 e de gordm 100 tl yede
Tugce1803 Ceydaakgul evet ama bizim burdaki devlet adı detaylı biz aslında detaylı bakmıyoruz normal muayene ediyoruz sen başka yerde muayene ol bebeğe iyice bakılsın demişti
birmelekannesi_ Konyadayım ozel hastaneler 350 falan diyor normal muayenelerime özele gidiyorum ama bunun için devlete mi gitsem diyorum bi fark oluyormu
honeybooble birmelekannesi_ kendi doktorumun kliniğinde önerdiği uzmana yaptırdım 450₺.ankara Şehir hastanesi ücretsiz yapıyor bildiğim kadarıyla ama randevu alıp muayene olduktan sonra yeniden detaylı için randevu almak gerekiyormuş galiba ve ben o dönem çalıştığım için ve pandemi yoğunluğundan dolayı ücret ödeyerek yaptırdım
Gulfeem Ben Ocak’ta gidecegim daha gitmedim. Doktorum, Prof. Dr. Atıl Yüksel’e yönlerdirdi. 1100 tl fiyatı, arkadasımda oraya gitmisti.