birmelekannesi_ Fiyatlari ne kadar oluyor devlet hastanelerinde de foyat talep ediliyormu ozel fiyatlari neler
nilsmother birmelekannesi_ üniversitesi hastanesinde 250 liraya yaptırdım Bn özeller de değişiyor fiyatlar
S_S birmelekannesi_ her şehirde fiyatlar farklı mesela istanbulda ankarada çok uçuk fiyatlar özel hastanelerde 600.700e yaptıranı bile duydum. Ben doğuda yaşıyorum özelde 200tl e yaptırıcam. Devlet hastanelerınde ucretsız ama sıra bulmak imkansız gıbı
Sedatskncy Ben özelde yaptirdim gittigim hastane zaten 450 tl verdim ama İzmirdeyim ben şehir şehir degisiyodur
Sedatskncy Ben özelde yaptirdim gittigim hastane zaten 450 tl verdim ama İzmirdeyim ben şehir şehir degisiyodur
Bibliophilia-1991 Ben ücretsiz yaptırdım canım sadece doktora muayene parası ödedik 180 lira doktor yönlendirdi gittik yaptılar ayrı para almadılar ona
Nesrincente birmelekannesi_ özelde 475 dedıler ben devlete gıdıp yaptırdım sonuclarımı alıp doktora gosterdım devlette bı para vermedim ama ozelde video fotograf falan baya bişey veriyorlarmıs ben bısey almadım pekte bısey anlamadım oyle
NeslihannK birmelekannesi_ her yerde farklı fiyatlar bulunduğun il hangisi? Ben istanbuldayım Doc dr Ali ekiz’e yaptırdım 550 tl detayli ucreti ben 450ye yaptırdım indirimli