Saricivciv Lalin2580 aslında ameliyatta temizleniyor. Hatta ben sonrasında rahim filmide cekindm temizdi. Çok çok gecmiş olsun
Lalin2580 Saricivciv çok teşekkürler doktorum sadece tüpün içini temizlediğini söyledi rahim içini değil. Şuan kanamam geçti inşallah tekrarlamaz🙏
Saricivciv Lalin2580 tekrarlamaz merak etmeyn :) tabi bizim artık daha dikkatli olmamız gerekiyor dış gebelik riskimiz biraz yüksek
Lalin2580 Saricivciv evet çok korkuyorum bir de 22 haftalık bebeğimi kaybettim ondan sonra dış gebelik oldu artık ümidimi kaybetmek üzereyim😔
Ozmerve Dış gevelik nasıl anlaşılıyor acaba kanama veya lekelenme ile mi anladınız? Çok geçmiş olsun bu arada 🙏🏻
Lalin2580 Ozmerve kanamam veya lekelenmem olmadı sadece beta değerim düzensiz artıyodu sonra ultrasonda dış gebelik olduğu anlaşıldı
Saricivciv Ozmerve kahverengi lekelenme ve bel ağrısı vardı bende. Bu lekelenme baya uzun sürdü ama 10 gün falan
Gokduygu Lalin2580 tekrar kontrole git canım o bitmeyen kanama sonucu ben ikinci kere amaliyat oldum ikincide tüp alındı tam temizlenmemiş
Lalin2580 Gokduygu gerçekten mi😔sizin ne kadar sürmüştü kanamanız hiç geçmemiş miydi ? Benim şuan geçti ama tekrarlamasından korkuyorum 😔çok geçmiş olsun bu arada