Angelsmom Çok silik hayalet bir çizgi gördüm ben var gibi adet günün geçince testi tekrarla canım ama sanki var gibi 🤲🌸
Miniginannesiiiii ezgikartal Merhaba ben şuanda 4 haftalık hamileyim ve 2 hafta önce test yaptığımda tek çizgiydi yani sizinde yeni olduğu için olabilir biraz bekleyin bence :) Allah herkese tattırsın 🤲🏻
Balum Miniginannesiiiii peki canim belirtilerin varmiydi ne zmn basladi ve hic bi sekilde testte cizgi yokmuydu ?
ezgikartal Balum belirtilerim hala devam ediyor,yumurta aki gibi yapiskan ve uzayan akinti,bel ve sirt agrisi kasik batmalari,gogus siskinligi vs
Miniginannesiiiii Balum belirti olarak sık görülmeyen belirtiler vardı yani sürekli idrara çıkmam vardı beyaz bir akıntım vardı test yaptım tek çizgiydi 1 hafta sonra kan testi yaptım 4 haftalık gebeymişim inşAllah en yakın zaman da senin de olur
ezgikartal Kizlar insallah guzel dilekleriniz kabul olur,hamilelerin duasi tutarmis🙏🏻 Bugun tekrar yapacagim test yine silik cikarsa hic stres yapmayacagim yarin gidiyorum zaten doktoruma herseyi ogreniriz bu postun altinada yazarim zaten sonucu
Lilaaa ezgikartal umutlandırmak istemem ama bana da var gibi geldi canım Rabbim yüzünü güldürür inşallah💜
Balum ezgikartal ama yapiskan mi olur akinti ki suan cunku yumurtlamada oluyor yapiskan suan sulu olur ama insaAllah hamilesindir insaAllah tekrar yap hemen testi bekliyoruz
ezgikartal Lilaaa ya gecen sefer kimyasal gebelik yasadigim icin bu sefer nedense nolcaksa olsun mantigindayim acikcasi hersey allahtan takdir onda nasibimizde varsa bu sefer olur . Test yapicam buraya paylasicam bakalim ne cikicak sizler gorucekmisiniz. Olmadi yarin zaten oglene kadar hersey belli olucak burayi da guncellerim
Lilaaa ezgikartal öyle gercekten Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur zaten ne yapsak ne desek boş Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah isteyen herkese 💚
Balum ezgikartal senin cok merak ediyom cunku benim testim de ayni boyle ondan ve belirtilerim var ondan merak ediyorum
Aleyntokyo Canım bence şu ucuz testlerden al bitane ben öyle yaptım onlardaki çizgiler daha koyu olduğu için birde öyle bak
Dilek-Can ezgikartal bende ilk test yaptığımda sizin gibiydi ben görüyordum ama resimde kimse göremiyordu biraz daha bekledim 5 gün sonra bidaha testi tekrarladım çift çizgi çıktı 🙂 inşallah vardır canım kaç günün geçti