ZehraM2 ezgikartal çok silik hayal gibi bi çizgi bar pozitif e döner giib geliyorum benim de böyleydi hakkınızda hayırlısı olsun😍
alimerve Purpura26 benim hcg değerim 1hafta önce 4163 çıkmıştı karşısında 5haftalığa tekabül ediyordu ama doktora gıttım 3haftalık dedi neden acaba
Purpura26 alimerve Mesela benim ki keseyi ölçtü 6.5 mm çıktı 4 hafta 4 gün çıktı. Ultrasonda ki gelişimine göre belirliyor. Kan testinde ki hafta değerlerine göre hesaplanmıyor
Balum Basakgul cok kabasiniz boyle yazmayin yada hic yazmayin kadin burda bi umut ariyor sizinnkabaliginiza bakin
asellolya https://imgyukle.com/i/T2T87N canım benimde öyleydi. resim yükledim. ben var gördüm. bi kac gün sonra tekrar bir test yap insallah koyulasır diye düsünüyorum. benimde kimse görmemisti silik çizgiyi
Mehtap26 Canım çizgi de hafif kırmızılık varsa ve hemen çıktıysa vardır çok yeni gebeliktir benim ki de böyle çıkmıştı kimse görmemişti çizgiyi ama şu an çok şükür 10 haftalık gebeyim istersen kan testi ver ☺️
aylin08166 Purpura26 Canım benimde aynısı çıktı adet günümün geçmesini bekliyorum sonra kan vericem adetine kaç gün var
Sedaaaaaa1 Canim ilk bas bende gorememstm ama dikktlice bakildiginda cizgi görünüyor bence yeni olduğundan cok silik smdiden hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin bizde guzel haberlerini bekliyoruz 🥰