Esravebebekleri ikizkelebeklerim06 yanma değil daha çok bulanıyor ve yediğim herşeyi boğazımda hissediyorum.
ikizkelebeklerim06 Esravebebekleri Allah Allah doktorun ne dedi bu duruma çocuklar her şekilde beslenir ama sorun ne bilmek gerek
Deniz-67 Deniz-67 bız 34+2 gittık 2856 gr dı canım gecen cumartesı baklım bu cumartesı gitcez bende merak edıom sizin kaç kılo
Cemrenur sevara benimki hiç tekme atmıyor 🙄😭 kafası aşağıda ayakları yukarda kaburgami ittiriyor anca sıpa ☹
Sbhky Tekmelerimiz güçlendi şükür 🙏 hareket etmeyince bi korku basıyor 🥺 ilk gebeliğim daha yalancı sancılar başlamadı 🙂 normal doğum istiyorum Rabbim nasip ederse inşallah 🙏
sevara Cemrenur benimki hala dönüp dolaşıyor bi yan yatıyor bi kafası aşağıda. Aynen kaburgamı eziyor baya güçlü olacak belli😅 hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alalım inş
Esravebebekleri ikizkelebeklerim06 bebekler baskı yapıyor midene o yüzden dedi başka bir sorun yokmuş
Zuzua 34.3den devam. Yarin kontrole gdecegim bende. Bugun durusundanmidir bilmiyorum sol bacaagim neredeyse felc geliyo gbiydi sonrasinda aksama kadar agrisi oldu . Suan iyiyim bakalim. Hareketler sertlesiyor canim acimiyo degil.