imren91 Sbhky 34 olduk biz de bugün🥰. Ben hıçkırıklarını genital bölgenin üstünde hissediyorum ya başı aşağı döndüğü için mi acaba? Bir de artık can yakıcı olmaya başladı vurmaları. 😅
ikizkelebeklerim06 Biz de 34+3 olduk prenslerimle 🤗 şimdi doktordan geldik. 2200 ve 2400 dedi doktorumuz. 37 de doğum gerçekleşecek. Alt üst oldukları için sezaryen olacağız 😊 resmen 3 haftamız kaldı çok heyecanli. Vay ve zalım zaman ne çabuk geçti😅
Esravebebekleri ikizkelebeklerim06 benimde ikiz şu an 31 haftalığız. Acaba sizde mide problemi oluyor mu, ben hiç iyi beslenemiyorum mideden dolayı 😣korkuyorum bebekler zayıf doğacak diye
Ozzgec bizde bugn 35+4 üz oğluşumla :) dün kontrolümüz vardı. 45 cm olmuş boyu. Kilosu 2600. herşeyi haftasıyla uyumlu dedi doktorum. nst de de birşey çıkmadı çok şükür
sevara Cemrenur bizde 36+2 haftalık olduk. Bendede dündan yalancı sancı çoğaldı güçlendı. Sabah ⅘ dan beri ayaktayım uyutmadı oğlum.
Gozengo Bizde 34+3 olduk kızımla. 👼 Bakalım ne zamn gelicek ponçik sey🥰. Iyi gidiyor da şu kaburga ağrılarım fazla olmasaymis daha da iyi olurmuş 🤦♀️🤦♀️