Merveerhannn rutin kontrollerinizde doktorunuz detaylı bakıyorsa ve güveniyorsanız, bir de kronik önemli bir rahatsızlığınız yoksa bence gerek yok. Benim doktorum 12.haftadan beri her organına benim safra kanalıma, böbreklerime rutin bakıyor ancak trombositozum oldugu için bir de perinatolog görsün dedi ne olur ne olmaz diye. Perinatolog (eskişehirde turgay şener) hiçbir şey görmeyip femur (uyluk) kısa dedi fetal dna testi istedi ve olumsuz konustu. Ben de eşim de çok uzun değiliz aslında ama bize bakıp siz de çok kısa değilsiniz anomali var muhtemelen dedi. Öğrendim ki bu adam herkese fetal dna testi yaptırmak için bir kulp buluyormuş. Benim 3-4 haftam onun yüzünden stresli geçti. Aklıma soktu bir kere tıp fakültesinde perinatolog gördü her şey normal dedi, radyoloğa gittim özele siz uzun değilsiniz önemli bir kısalık yok dedi. Kendi doktorum 1 saat inceledi anomali düşündürecek bir sorun yok dedi. Ama işte gebeliğin sağlıklı devaö etmesi için nifty yaptırmam gerekiyordu normal cocugu yoksa stresten hasta yapacaktım. Çok şükür nifty de temiz çıktı. Diyeceğim o ki eskişehirdeyseniz o ladar para verip turgay şener e gitmeyin çevremdekiler hep olumsuz şeyler yasamıs erken doğumlar vs.