Zeykem HanifeOkutan of ya gercekten 😀 esım o kdr kucuk oldugunu gormesın dıye saklıyorum bunamı berdık 40 tl der🤣
Cerengcskn Lansinoh kullanıyorum ben.36.haftada başlattı doktorum.Ama öyle masaj yapar gibi sürmüyorum doğumu tetikliyormuş😧😧Her gün göğüs ucu ve kahverengi bölgeye sürülüyor.Sağlık ocağındaki doktorumda saf zeytinyağı önermişti onuda söylemiş olayım☺☺
HanifeOkutan Zeykem ben de hiç çaktırmıyorum 😂😂 krem aldım tamam mı nasıl falan diyor iyi diyorum konuyu kapatıyorum 😂😂😂
Aliasaff Sema41 Doktorum doğuma üç hafta kala bepantol verdi Doğuma kadar günde bir defa göğüs uçlarına sür dedi yumuşatır diye
Aliasaff HanifeOkutan Doğumdan önce sürmen lazım yumuşatsın Doktoruma sordum ben önce sürülmesi lazım dedi Kanadıktan çatladıktan sonra bir anlamı kalmıyor
HanifeOkutan Aliasaff dimi ben de öyle düşündüm mantıklı olan şimdi sürmek Zaten kuru olduğu için Çatlıyor q😊💕 çok teşekkür ederim 😊💕 şimdi son bir ay ya çok mu az mı onu bilemediğim için her akşam değil iki akşamda bir sürüyorum Zaten malum yaz geldi sürekli duş aldığımız için sürekli sürmeye gerek yoktur dedim
Sevda6767 Kızlar göğüs ucundan bahsediyorsunuz dimi. Ben 27 haftalık oldum. Bi göğsümde sıkıntı yok ama bi tanesinin ucu çok çok fena yarılmış resmen. Sürsem bi faydası olur mu sizce
Aliasaff HanifeOkutan sen her gün uçlarına biraz biraz sür canm riske atma 😊 inşallah çatlamadan rahat rahat emzirirsin kremleri sürdükten sonra uçları yumuşak oluyor
Zee88 SibelAlp7 bebeğe zarar vermeyen tek krem lansinoh meme ucu kremi😊emebilir ama yinede silmenizi öneririm ben hep silmiştim
Zee88 Sema41 lansinoh meme ucu kremi..ama bence önceden sürmenize çokta gerek yok..zaten gögüs ucunun yara olmasının büyük sebebi yalnış emzirmekten kaynaklanıyor..doğum zamanı muhakkak emzirme yöntemi hakkında hemşirenizden bilgi edinin🌸
58Vildan Ben 6 ayligim babe diye bi markanin aldim kullanmaya başladım dogumdan sonra gogus ucu catliyormus aglayarak emziren tüm arkadaslarim 3 ay kala krem zeytinyagi kullan dediler😑
HanifeOkutan Aliasaff süreyim aynen😊 canım acımasın diye aldım kremi Yani canım acımaya başladıktan sonra sürmek istemiyorum 😊😍
muzisyenanne06 Sema41 lansinoh aldım ciddi anlamda faydasını gördüm 35.haftamdayım hassasiyeti acıyı azalttı ve yumuşattı ben önceden baslamanın faydalı oldugunu duymustum