elediyebiri LeylaPiriyeva Selam Bana da bakabilir misin acaba :) 16.07.1989 Dogum tarihim. Temmuz sonunda hamile kalmisim.
Nur_tanem 03.07.1992. Doğum tarihim Son adet tarihi 22 Ekim Yumurtlama 5 Kasım olmuştu hangi ay oluyor bu durumda canım 🙄
Azraaaa LeylaPiriyeva canım banada bakarmısın 17 Ocak 1991 doğum tarihim 06 Ağustos 2020 adet tarihim
Sevilay7 LeylaPiriyeva belli değil canım 3 hafta sonra belli olacak sen neye göre bakıyon kuzum cin takvimine göremi 😘
Elifsevviinn LeylaPiriyeva LeylaPiriyeva Canım benimkine de bakar mısın . 08.07.1996 son reng tarihi 4 Eylül 12 haftalık hamileyşm şuan
zynpcknn Fistigim ya kızlar bişey sorcm benim hesaplmama göre bu cuma günü 14. haftama giriyrm doktorun hesaplamasına göre de 15. haftama giriyrm cumadan birgün önce yani yarın gitsm cinsiyet belli olur mu acaba
elediyebiri LeylaPiriyeva yok insallah Yarin belli olur :) randevum var yarina :) bende erkek olmasini Cok istiyorum canim. Insallah Öyle olur ❤️
Ebru12345 LeylaPiriyeva benim için de tahmin edebilirmsin kız dedilerde 09.02.1997 6.ayda da hamile kaldım ☺️