Nurtens Merhaba, 7+0 günlük hamileyim astım var doktor ilaç kullanırsanda zararlı kullanmazsanda düzenli oksijen gitmez bebege tehlikeli dedi ne yapsam bilemedim , sizler nasıl geçiriyorsunuz? Moralim bozuk desteklerinizi rica ediyorum.
Aysun2834 Nurtens ne alakası var bende astım hastasıyım doktorum tıkandığım zamanlarda ilacımı kullanabileceğimi söyledi sadece iki ilacımı dozlarından dolayı değiştirdi bebeğe zarar vermeyen ilaçları yazdı kendi kadın doğum doktorumda kullanabileceğimi söyledi sizin ki çokmu ileri benim en büyük korkumda mevsim geçişleri ama ilk defa sorunsuz bir şekilde atlattım ve benim kardeşimde astım hastası çok şükür normal doğum yaptı ve astımı yok oldu diyebilirim tıkanmaları bitti
Twinsmom48 Nurtens canim bende alerjik astimliyim. Ve öğrendiğimde kadın doğum dr u ve göğüs hastalıkları birlikte ilaç verdiler ve çok rahatım çok sukur bebeklerin gelişimi oksiyeni ikiz olmasına rağmen iyi bence ilaç kullanmalısin kullanmadığım zaman farkı görüyorum ben cunku
Yeter1254 Nurtens hiç merak etme bi sorun olmaz kronik alerjik astım hastasıyım doktor ilaçların hepsini veriyor ve en ağır ilaçları alıyorm anne krize girerse oksijeni düşerse Bebek daha kötü olacaktır hatta kortizon bile alıyorm zaten bebeğe gitmiyormuş bebeğin eşi onu parçalıyor dedi doktor hiç bi korku olmasın bi sorun olmaz astım doktoruna git sana göre ilaç ayarlar
Icot Hoş geldin Ablacığım ❤🤗 Güzel anne adayları ablamı da aramıza katmış bulunuyorum. Ben malum Doğum yaptım genelde happy Kids teyim burayı takibi de bırakmadım 😁 ablama desteklerinizi rica ediyorum. Sizler nasıl geçiriyorsunuz durumlarınız nasıl ?
Nurtens Aysun2834 Sadece daraldığın zaman kullan derim bu kez tedavinin yarım kalacak , ama daralırsan da bebek oksijen siz kalır dedi. Yalnız ilk 3 ay da ilaç zararlı dedi ne yapacağımı şaşırdım 🙁
Aysun2834 Nurtens yalnış yönlendirmek istemem seni ama ben 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve o ilk ay ilaçlarımı kullandım öğrendikten sonrada alerjik durumum olduğu için ilaçlarıma devam ettim hem göğüs hastalıkları uzmanına hemde kendi kadın doğum doktoruma sordum bana ventolini rahatlıkla kullanabileceğimi diğer ilaçlarımıda dikkatli kullanmamı istedi ki onlarıda zaten doktorum ağır gelir diye değiştirdiği için sorun yaşamadım ilk 2 ayımda kullandım sürekli tıkanmalarım olduğu için ve çok şükür üçüncü ayımdan itibaren tıkanmalarım nefes darlığım bir anda kesildi ve şuan hiçbir ilacı kullanmıyorum
Twinsmom48 Nurtens zespira ve simbicort kullanıyorum com ağır gecirmedim geçen sene 3 ay hastanede yattım.ben bu astım yüzünden bu sene çok.sukur iyiyim
Cigdematasoy Bende astım hastasıyım ama doktorum sıkıştıgın zaman falan yada normal kullanman gerektiğinde kullanabilirsin dedi ilaçlarını bi zararı olmaz dedi bebeğe
sudamlasi gizem_dilbaz teşekkür ederim ya bana ilaçlar da fayda etmıyo artık acillik oluyoruz özellikle geceleri acaba Dr a söylesem verir mi bana da