Beyza-nur21 Zgeylmaz bı kaç kıyafet emzik biberon bebek çantası aldım daha daha baslmadim 😒 Ama Aralık’ta basliycam
morusevenanne Zgeylmaz ben bi bornoz seti bi de ağız mendili aldım baska da bişey almadım ama yavastan başlıcam artık
Buseyvz Zgeylmaz Bizim alışverişimiz bitti çok şükür, odası falanda hazır bir kaç haftayada yıkama işlerini yapıcam ağırlaşmadan çıksın aradan 24+2 yiz bu arada 🤗 sizde nasıl hazırlıklar
Yasmer123 Beyza-nur21 24 mart gözüküyor doğum 😌 daha hiç bişiy almadık sadece nevresim setlerini ve anne bebek çantasını aldık aralık ocak gibi başlarım herhalde 😂
Zgeylmaz Beyza-nur21 ben bebeğim için bir kumbarada para biriktiriyordum cinsiyetini öğrenince açtık ve onunla birçok şeyini aldım hastane çıkışı zıbınlar takımlar vs sadece sona bıraktıgım bakım ürünleri bezi emzik battaniye filan bunlarıda aralık gibi alıcam inşşallah
Tuba18 Arzu1994 benim normalde 27 mayıs ama geç döllenme olduğu için doktorum 10 haziran olarak girdi
iki2MelekAnesi00 Tuba18 Aaaa bemimde aynısı 30 mayıs geç döllenmeden dolayo 10 haziran sizin normal doğum mu görünüyor benim sezeryanda daha bi tarih alamadım o yüzden sordum
mercimeginanne Zgeylmaz daha hiiiiiiiiiiçbirşey almadım 🙈 Aralık 10 gibi inş odasını alarak başlıycaz 😍😍 23 Mart doğum 🙈🙈
Ttugceeli mercimeginanne benşmde 16 Haziran aynı zamanda evlilik yıldönümümüzdü😀 hiç bişey almadım ocak ayında başlarım heralde🙄 ilkimde çok acele etmiştim bunda da baya ağırdan alıyorum
mercimeginanne Ttugceeli bizimki tüp bebek oldugu için planlıydı fakat o tarihe pandemi dolayısıyla denk gelmiş oldu ama bn negatif çıkar diye bekliyordum :))
Ayseozmenucar Bende 24.haftadayım.erken dogum ihtimalim olduğu için hemen hemen herşeyini aldım.liste yaptım buyuk beşıgı falan kaldı onları da belli ettim kısmetse alıcam
Sibel89 ssnnmmm arabayı hangi marka model tercih ettiniz acaba bizde bu hafta alacağız karar veremedik bı turlu