Happybsrn yuksell07 bn daha önce yaptğım iki kez 14.gün gelmişti bu son iki kez 10._12.gün geliyor niye böyle oldu anlamıyorum
Gizemmsss1 Happybsrn benim düzensiz olduğu için hiç bilmiyorum Eylül ayında 17 ci gün 23 cm yumurtam olmuştu iğne olmuştum çatlamadı için işte onun üstünden 16 gün sonra olmuştum ama ekimi bilmiyorum kuzu
Gizemmsss1 Happybsrn aman be yavru valla düzensiz olunca hep sıkıntı oluyor ya hep bi beklenti içine giriyorsun 😢
Gizemmsss1 Happybsrn kız sorma benim bide çok ağrılı sancılı geçiyor görsen her hastanelik iğne oluyorum kayınvalidem diyoki ben hiç anlamazdım bile hissetmezdim bile günü gününe oluyordum diyo ay öyle özniyorumki keşke benimde öyle olsa diye 😂
Aybeniz Happybsrn https://imgyukle.com/i/T2xsoe canm benm bugn 21. Gün Lh testi yaptm cok agrım var adet olcak gibi😞
Aybeniz Happybsrn yuksell07 agla canm rahatlarsn ancak o şekilde yoksa içimzde tuta tuta patlıcaz😞 ben gecen sene 25 haftlk erkn dogum yaptm kızım kardesim ne zamn dogcak anne diyor hala 😭 rabbim hersym hayrlısını versn hayrlı saglıklı evlat olucaksa saglıcakla kucagıma alıp büyütebileceksem nasip etsn diyorm artk 🤲🏻