Gizemmsss1 yuksell07 kuzu ne dicem sana benim düzensiz ama son 3 aydın 33 34 36 günler adet oluyorum sence yine gecikirmi yoksa 28 29 gün gibimi olurum 🙄
yuksell07 @Gizemmsss1 @Happybsrn Kızlar testi yaptım lh yarım saat anca sivisiz durdum oda kahve içmiştim ama su 2 sattir içmedim https://imgyukle.com/i/TqGkNf Birde benim daha öncede hiç lhda çıkmadı gebelik😂
yuksell07 Gizemmsss1 kız seninki benimkinden daha koyu çıkmış😂 yani insallh vardır daha öncede dedim ya ben pek umutlu değilim
Gizemmsss1 yuksell07 valla kızlar böyle çıktı bakalım yarın nasıl çıkıcak kızlar bu arada göğüs hassasiyetim ve kaşık avrolarım çoğaldı ya adet olcakmışım gibi hissediyorum 🙄
yuksell07 Gizemmsss1 cnm yumurtlamayı adetin 14. Günü gördün 14 sonrası da adet olursun artık kaçış yok😊 inss gebeyizdirde bu adetim geldi gelicek korkumuz olmaz😞😞
Gizemmsss1 Happybsrn 1 i ile 3 ü arası olucam o zaman dimi ama sanki şu bi kaç gün içinde olacakmışım gibi hissediyorummm🥺
Gizemmsss1 Happybsrn canımcım inşallah hamilelik vardır ama hiç sanmıyorum yani bilemiyorum hiç ümidim yok agrılarım sancılarım var adet olcakmışım gibi hamile gibi hissetmiyorum yani 😢
Happybsrn Gizemmsss1 yani âdet düzensizliğin varsa bilemeyiz şöyle bir şey var son iki aydır yumurtlmanın 10ve 12.günü adet oldum
Happybsrn Gizemmsss1 inşallah vardır 🙏 ben adet öncesi hep belirtilerim var o yüzden hamilleliği anlamam zor oluyo
yuksell07 Happybsrn bende hep yumurtlanin 14. Günü adet oluyorum 3 aydır böyle daha öncede böyleydi 😂
Happybsrn yuksell07 bn daha önce yaptğım iki kez 14.gün gelmişti bu son iki kez 10._12.gün geliyor niye böyle oldu anlamıyorum