minikcivcivim Happybsrn kuzum ilk defa boyle sisti ya merak ediyorum şimdi herkes ağrı sızidan bahs ediyor 🙈bende hiç belirtiyi bilmem gebeligim hiç olmadi ondan meraklanıyorum
minikcivcivim Happybsrn ya maşallah ya ben o sıralar burda çok yeniydim 🤗❤ rabbim sağlıkla,huzurla almayı nasip etsin bebeğini 🙏🙏 baya olmuştur değil mi hamileliği.
Gizemmsss1 yuksell07 Happybsrn kızlarrr benimde kasıklarım agrım ve göğüslerimde hassasiyet şişkinlik var böyle ara ara rahimde bi sancı gibi birşey hissediyorum ama hiç böyle diğer aylardan farklı bişey hissetmiyorum ama biraz erken başladı sadece 🙄
minikcivcivim Happybsrn doğru diyorsun da işte insan heyecanlanıyor elimde değil bak bugüne kadar hiç belirti aramadım fark edene kadar tabi🤲 inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder 🙏
Happybsrn minikcivcivim onlar gebelik bölümüne geçtiler artık buralarda değiller karşılaşamıyoruz😀 amin herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini
minikcivcivim Happybsrn 😅 maşallah darısı bize inşallah canim 🙏🕊⚘❤ olur inşallah canim.vakti zamanı vardır demek ki. Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin canım ❤ Pko mu var canim?
Mervee33 Happybsrn Happybsrn benimde 😥 denk geliyorum sana hep rabbim bize nasip etsin inşallah bu ay 🤲🏻❤️
minikcivcivim Happybsrn hım anladim canim mahsuru yoksa ne diyorlar canim . Klomen letrasan vb. Ilaclar kullandın mi canim
m060918 minikcivcivim benimde öyle kııız şiş ama sıkma gerçekten belki kötü olur :( inşallah hamişizdir regline kaç gün vartrr
Gizemmsss1 m060918 yaaaa işte benimde öyle sanki bir iki güne adet olcakmışım gibi hissediyorum ama taaa 2 sinde olucam 😱🙄
minikcivcivim m060918 cumartesi olması lazım canim 🤲🤲 ama hiç böyle olmaz di göğüslerim inşallah vardır canim 🙏🙏🙏❣⚘
yuksell07 Gizemmsss1 inss hayırlısı olur cnm benimde sabah sağ göğüs ucumdaki ağrıyla uyandım halen sızlıyor 🤔