BegumIscanTunc Beety26 sen tekrarla testini olmadı yarin birdaha test alıp yaparsın şuan bunun netligine bakmak daha iyi olur elindeki testle tekrarla testini eğer tekrar çift cizgi çikarsa yarın kan verirsin hem daha garanti olur
Elbet-birgun-kavusacagiz Happybsrn ayyy en sinir oldugum sey yaa parcalanmasi o testin bi rahat birakilsin 🤣🤣🤣
MerveAkty Beety26 bence var bi kan testine gidin hemen 😊 bende deneme zamanında çok parçaladım testleri anlayabiliyorum ama bariz şekilde çıkmış hele hele 2. Attığınız fotoda
Beety26 Happybsrn insAllllah hepimiz goreciz ben gordumse siz daha rahat goreceysi. Ben yarin kesinlessin yazicam neler neler yaptigimi
Elbet-birgun-kavusacagiz Beety26 parcalama parcalama dursun saglamca gebesin muhtemelen kalk diger testide yap inat etme🤣
Beety26 Elbet-birgun-kavusacagiz yokk yapamam . Ciksa sabaha kadar yatamam oyak kalirim. Sabah esim namaza kalkinca once dua edib aonra yapicammm sabah 7 de
Elbet-birgun-kavusacagiz Beety26 bizide heyecanlandirdin yaa nasil durucanben coktan kan vermeye gitmistim 😁
Beety26 Sabah 4 te 5 bucukta yapdik 3 damla damlatdim masAlllah olsun hemen cikti.ama yine yapicamm . 2 3 tane gun icinde yarin kan gidicem
Nezosikra Beety26 hayırlı olsun canım sag salim kucağına al inslalah yazdığını önce görmemişim kusura bakma🙈❤sevindim senin adina rabbim gönlüne göre versin inşalalh
Beety26 Elbet-birgun-kavusacagiz 1 saata gidicem esim gelsin. Kayinvalideme soyledim hicc sanki sevinmedi. Sanki. Ama hep oglumn bebegi olsun derdi kurbanlar derdi. Ama hic bir sanki komsu hamileymis gibi bir tepko verdi. Belkode korkuyor ki oglunun cocugu sogduqda deger oglun cocuklarina bakmiycak o yuzden….. Allah her kesin yureyine gore versin
Elbet-birgun-kavusacagiz Beety26 bosver canm kayinvalideni sevinmezse sevinmesin dusunme oyle seyler. Sen sevin gonlunce olsun hersey hayirli olsun insallah