Elfynsmr Elifmstf 10gün sonra bulaşma kalmadığı için yapılmıyor artık ama özelde ücretli yaptırılabiliyor
Elifmstf Elfynsmr eşim askeri personel bı çok kişiyle mecbur temas halinde normalde de grip belirtisi harici hiç bişeyi yoktu ama görevden geldiğini deyince almışlar. Belki iş sebebinden alırlar yine. almazsalar da benim sürem bitene kadar da bekleriz artik
Elifmstf Gmznur ben eşimin işten getirdiği onun kullandığı herşeyi yıkadım ama onun kullandığı odayı ister istemez büyük iş ve ben ağır iş yapamıyorum malesef eşimde ne kadar olsa yapabilir mi bilmiyorum. O yüzden sordum yeterli gelirmi normal bı temizlik havalandirma
Gmznur Elifmstf yani bizde birlikte yaptık sil süpür toz al çamaşır suyu ile nevresimleri yastıkları yıka böyle şeyler
Elifmstf Elfynsmr hayırlısı o günlere gelelim de artık kimseyi riske atmak istemeyiz sonuçta onlarinda aileleri var çevreleri var o yüzden inşallah biter de artık bı nefes aliriz
Elifmstf Gmznur ben koltukları fln da yıkatcam öyle düşünüyorum halılari da yikatmaya veririm artık kalanı bize elimizden geldigince. Size de çok geçmiş olsun.
Elifmstf Elfynsmr amin canım kimse yaşamasın valla stresi sıkıntısı cok. Teşekkür ederim bilgiler içinde 💞
DlgluSeyda Denizzmomm benim babamda 25 gün karantinada kaldı canım 15. Günde tekrar pozitif çıkmıştı ciğerlerini baya kötü yapmıştı ama 15 günden sonra virüs bulaşıcı etkisini kaybediyomuş bunu hem hastenedeki doktoru hemde sağlık ocağındaki aile hekimi söylemişti. 15. Günde pozitif çıkmasına rağmen sadece dinlenmesi açısından 10 gün daha evde dinlendirdiler sonrasında yavaş yavaş toparladı zaten tekrar test bile yapmadılar kaldığı yerden hayatına devam ediyo şimdi çok şükür. Rabbim şifa versin sizin ailenizede
edalianne Denizzmomm pozitif çıkanlar 10 gün temaslılar 14 gün. tekrar 10 gün karantinaya girecekler ne yazıkki
edalianne Denizzmomm ayağa kalkmadan yatsınlar, eşimin karantinası 2 gün önce bitti ama soluk soluğa kalıyor hala ki, befes egzersizleri yapsınlar, 7, 8 9.günlerde pik yapıyor ağrıları, kekik çayı mutlaka içsinler c ve d vitamini demişlerdir.
Gizocan Denizzmomm aile sağlığı merkezinde hemşireyim. Bunlar tam netliği olmayan konular. Kendinizi ve sevdiklerinizi sakın riske atmayın negatif çıkana kadar tavsiyem. Çok değişik duurmlar yaşayanlar var çünkü. Keskin kurallar yok şuan bu konuda. Herkes aynı süreçte atlatamıyor.
Denizzmomm Gizocan canım öksğrigğ ne keser birde benim bugun 18. Gunum bugune kadar hep iyi oldum bir haftdır da şikyetim yoktu ama bugun belim agrımaya basladı sırtımın üstü tekrar mı kaptım acaba
Gizocan Denizzmomm her gün farklı belirtiler veriyor bir gün sırt ağrısı bir gün geçmeyen öksürük.bala limon damlatıp karabiber döküp yiyin. Gebesiniz cok fazla seçeneğimiz yok bu yüzden. Cok sıcak yada cok soğuk tüketmeyin. Ilık tüketin. Bol bol gargara yapın . İnşallah ailenizde sizde hızla atlatırsınız. Birde bağışıklığınızıyükseltmeyr çalışın vitaminlerinizi düzenli için et suyuna çorbalar için bol limonlu.