civcivimm_ Kizlar özel bolge temizliğini ben ağda ile yapıyordum ama suan 28 haftalik hamileyim göbeğimden dolayi göremiyorum ve alınca ağrılarım oluyo sizde jilet vursam nasil olur evimiz köy yerinde olduğu icin kuaföre gidemiyorum 😔
Deletedmom15 civcivimm_ gormeye calisirken yanlis bi hareket yapabilrsn o yuzden bebege bisey olmamasi acisindan gecici bi sure jilet vurmak daha mantikli son aylarda iki büklüm oyle isler sakıncali bence bebegin eşine zarar gelebilir temkinli olmakda fayda var
Elfynsmr civcivimm_ ağdadan jilete geçmek zorunda kaldım pamdemiden ötürü ama çok pişman oldum son haftalardayım mecburen ağdaya gittim kuaföre mahvoldum 🤦🏼♀️ Aynayla yapma durumunuz varsa ağdaya devam edin derim
Dyguklc civcivimm_ jilet vurmamaya calisin sonra kil koku iltihabina sebep oluyo ve cok asiri hizli cikiyo yetisemiyosun yani en azindan benim deneyimim bu agda da benim canimi cok acitiyo juaforede gidemiyorum pandemiden oturu epilatorde cok jyi almadigini dusundugumden jilete basvurdum ama soncu berbat
civcivimm_ Deletedmom15 jilet kalinlastirio diye biliyorum tuyleri ve cok çabuk cikio o yüzden yapmak ta istemiyorum ama son care o gibi gorunuyo kuaföre gidemezsem
Hanife34_ Canım eşinden yardım alabilirsin hayat müşterek sonuçta utancak birşey yok . Mademki kuaföre gidemiyorsan 🤷♀️
civcivimm_ Elfynsmr 🤦♀️ inşallah kuaföre gidebilir yoksa mecbur yapacam pisman olacağımı da biliyorum sonrası kötü
Elfynsmr civcivimm_ ya eğer gidemicek durumda olursanız eşinizden yardım alın en güzeli. Ben geçen hafta yaptırdıö doğuma 3 haftam var ve karantinaya girdim eğer doğuma kadar hala karantinada olursam mecburen eşimden yardım isticem çok utanacak olsamda
civcivimm_ Elfynsmr ben de utanıyorum ve hoşuma gitmedigi için istemiyorum ondan yardim kendi dile getirdi yok dedim
Elfynsmr civcivimm_ benimkide öyle demişti utandım hayır dedim ama karantinadayım mecbur ihtiyaç olursa ona aldırcam çünkü karnımda ötürü aynada olsa alamıyorum