Mercimeginannesi123 normal benim 4-5 gün hareketleri çok zayıftı paniklemiştim baya sonra kudurdu tabi şimdi sabaha kadar uyutmuyor🤦🏼♀️
Ciğer geliştirici sonrası hareketlerin güçsüzleşmesi normal mi
Mercimeginannesi123 canım bebeğin tepki vermiştir huzursuz olmuştur önemli olan rahim ağzının daha çok açılmaması ben serklaj oldum 2.5ay oldu sen dinlenmene bak bebeğine bişi olmaz
Mercimeginannesi123 bende ciğer geliştirici vuruldum 2 gün hareketleri azaldı sonra normale dönüyor merak etmeyin
Mercimeginannesi123 aynen bende dun vurundum bebeğim akşamdan beri 4 kez hareket etti eskiye göre çok yavaş vuruyor
Mercimeginannesi123 iğneyi yapan hemşire uyarm8sti hareketi azalır uzun süre hissetmezden cikolata ye uzan 12 saat hiç hareket etmezse hastaneye gel dediler
Mercimeginannesi123 bende 12 gun sonra vurulcam bir sknti ckmazsa bende bu durumu merak ediyorum 🤔
Canimannem kaçıncı haftada serklaj oldunuz?
MystryYYy siz kaçıncı haftada sını
Mercimeginannesi123 suan 27+3 haftalgm serklajlym bebegi dikis tutuyor sadece onlem amacli bidahaki gidisimde vurucaz cnm nasipse
MystryYYy rabbim yardımcınız olsun inşallah bana serklaj da atmadılar haftamız ilerlemiş diye :/
Canimannem canım serklajdan sora enfeksiyon problemin oldu mu 😣
Nasippp Olmadı.Günde iki kez çamaşır değiştirdim,defalarca günlük ped…cok dikkat ettim bol su içtim.
Canimannem bende değiştiyorum hemde ütüleyip giyiyorum yani ki peçete ve günlük pedler enfeksiyonu tetikliyor diyorlar o yüzden kullanmıyorum