Npyn09 Ays7 Herkesin kendi kararı saygı duymak lazım. Ben çok duyduğum için koymak istemiyorum yeni nesil hep aynı isimler olacak çünkü Bazılarının anlamı çok guzel ama
kader_akgun Npyn09 merhaba ben kızımın ismini Betül Hafsa koyacağım Allah’ın izniyle ve size tavsiyem tek bir şey içinize sindigi gibi başka bir şey düşünmeyin ve eşinizin ağzından o ismi duyun çok iyi geliyor.Ben isim düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyordum ta ki eşimin ağzından duyana kadar 🌼
Tugbadogan aselelif06 siz söyledikten sonra araştırdım koymakta bir sakınca yokmuş 🙂 Belinay adı kesinlikle caizdir. Çünkü Belinay’ın sözlükteki tanımında dinimize ve kültürümüze aykırı hiçbir şey bulunmamaktadır. Bundan dolayı da yeni doğan bebeklere Belinay adını gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz.
Npyn09 Tugbadogan bende bi ara düşünmüştüm bu ismi caiz diye biliyorum Koyulmaz deyince şaşırdım bi an
nimres Bade2021 Benim de ilk kızımın adı Bade ☺️ O kadar çok severek koymuştum ki iyi ki koymuşum diyorum. Anlamı ilk arayışımda şarap diye çıkmıştı ama iyice araştırdığımda “kutsal sevgi, aşk” çıktı😍 sadece şarap olsada yine koyacaktım gerçi 😊Şimdi ikinci kızım olacak inşallah 6 aylık hamileyim ama hala ne koyacağımı bilemedim 🤷♀️ Bade’ye uyumlu olacak şekilde bulamadım daha. Ama Bade Melis koyalım diyor bakalım 😊
Mirayse1 Kubraokumus4446 bende Nlamı sarap die bildimden koymamıstım ama. Ok pişmanım co ksevdiğim isimdi. Mesnevideki aşk şarabıymıs meğerse.
1prensesgeliyor Npyn09 elif ayda koymayi düşünüyoruz. Izmir depremindeki mucize bebeklerin isimleri. Bi an esinlendik