MihricanA 2prensesannesi__ Allah korusun yalanci sanci da diyorlar toplanma olduğu zaman icinizi ferah tutun
MihricanA Mom092 bende 6 kilo aldim ama zaten kiloluydum 20 haftaya kadar gobek mi bebek mi belli değildi😂
Mom092 MihricanA 😂😂 70 kilo ile hamile kaldim bende zayif sayilmam🙄 simdide gobek aldi basini gidiyor son ayda daha cok çıkıyor 🤦🏻♀️😂
MihricanA Mom092 Ayni hamile kalmışız ama sizin daha net görünüyor sanki ya da benim oğlan o kadar toplanmiyor anasina aciyor arada😂
Gebegunlugu 2prensesannesi__ cnm 30 haftaligm nstde böyle oluyor sürekli 100 e kadr sancı çıktı halbuki bende agri sizi yokken mutlaka doktora soyle doktor bana dedi heran doguma alabilirim
2prensesannesi__ Gebegunlugu gerçekten mi ? Bn bilmiyordum surekli yapiyor yarin bi konuşayım doktorumla
SemaTogmus Valla hanımlar umarim bebek poposu vs dir. Yalancı kasılma değildir. Benim de öyle olurdu hatta bebiş diye severdim orayı doktora gidince o durumun rahim kasılması olduğunu öğrendim
Mom092 SemaTogmus ben muayenemde özellikle sordum doktoruma nst ye girdim sanci vs çıkmadı çok şükür hatta post actim endise ettim kasilmami acaba diye doktorum da dedi poposunu diretiyodur kasilma oyle olmaz dedi
2prensesannesi__ SemaTogmus ama tek taraf dertleşiyoruz genelde kasilma tüm karnin sertlesmesiyle olmaz mi ?
SemaTogmus Mom092 evet ben de girdim nst ye Allah’a şükür orada temiz çıktı sancı vs yok ama işte serklaj vs durumu var ben de doktorum o kasikmalarin sebebiyet verdiğini söyledi
SemaTogmus Aserpil valla ilk ben de bilmiyordum ama internette okudum sonra doktora sordum öyle öldüğünü söyledi ama yalancı ve zararsız kasılmalar miş
Mom092 SemaTogmus yaa gecmis olsun insallaah sag salim kavusursunuz valla smdi bende korktum 🥴 cunku öyle toplandığı haftalarda hafif bel ve kasık sancılarım oluyodu adet sancısı gibi 2 gun sürdü biraz araştırdım yalancı sancılar flan yaziyodu internette
2prensesannesi__ SemaTogmus kasılma olunca bndede sanci artıyor ama en fazla 50lere cikiyor. Nasol olme durumu oluyor anlamadim
Eygm 2prensesannesi__ bende 33 haftayım benimde hep oluyor böyle herkeste varsa normal herhalde hatta çok bel ve sırt ağrımda var 😌
Srmnn 2prensesannesi__ sırt üsttü yatmayı bıraktım sonra düzeldi benim kendi kendine gerilik bazen bendede oluyor yemek yeme durumunu düzene soktum çok şükür düzeld
2prensesannesi__ Srmnn yemek yememde iyi sadece hastanedeyim hasta yemeği yiyorum ama meyvem falan eksik olmuyor. InsAllah bi an once gerilik gider çünkü damarlarda direnc var her a alinma ihtimali var
Kural35 Benimde 1 sefer sag tarafta oldu dedim noluyoz afedersiniz gotunumu dömeltti dedim 😂😂ilk gebeligim bilmedigim icin sonra kendi kendine duzeldi 😂
2prensesannesi__ Kural35 bnde önlüyor dedim bi an panik yaptım qma artik almıştım sık sık yaliyor kizm 😆
Baybymucize 2prensesannesi__ benm haftam sizin kadar değil 27haftama girdim benmde sağımda toplanıyor bebek doktorum normal demişti önceleri çok korktum kalp çarpıntısı veya nefes darlığı oluyor mu bende bazen onlarda eşlik ediyor
2prensesannesi__ Baybymucize evet kalp çarpıntısı nefes darlığı oluyor. Derin derin nefes almaya çalışıyorum biraz iyi geliyor