Mom092 Abcxyz degil miiii 😍 benimde cok hosuma gidiyor smdiki avım bu bekliyorum belki yil sonu duser 😂
Gulsurmeli Mom092 ayy buda çok güzelmiş aklıma giriyorsunnnnn 😂😂😂eşime her geldiğinde birşey gösteriyorum adam artık herşeye tamam hayatım alıcam lafını ezberlemiş 😂😂😂
Mom092 Gulsurmeli 😂😂 benmkide karti elimden alacak diye korkuyorum ne gorsem heveslenip siparis veriyorum 😂
Abcxyz Mom092 kasım ayında ben sınırı biraz fazla aşmışım eşim ben alcam sana ne istiyosan diye galeyena getirip aldı kartı elimden ama ona gösteriyorum şunu alalım mı diye kartı getir diyo 😂😂😂 çok da bişi farketmedi hani alması 😂😂😂
Gulsurmeli Mom092 ay valla insan kendini tutamıyor şunuda alayım bunuda alayım şu kesin olmalı içimiz içimize sığmıyor 🤷🏻♀️😂
Mom092 Gulsurmeli valla oyle canim normalde hep kendim için alisveris yapardım gratis indirimlerini takip ederdim yada kiyafet flan ama simdi kendime hic hevesim yok 😂
Mom092 Abcxyz hahahah yaaa cok komigiz valla 😂 bazen yok yeter dyince kucuk emrah moduna geciyorum uzuluyo hemen tamam alalim dusurme yuzunu dyo😂😂 hem kiyamiyo hem yok dyo 😒
Gulsurmeli Mom092 ayy sen beni görsen trendyol bizim eve çalışıyordu şimdi kendime bir tanr toka bile almak istemiyorum. Doğduğunda diyicem ki kendime toka almadım sana herşeyi aldım 😂😂😂😂😂😂
SeymaK Abcxyz ahahaha bu fiyata böyle olur işte anca valla ben de aslında istemiyodum böyle grisini daha cok beğeniyorum Filin ama kardeşim tutturdu alcam diye aldık bakalım nasıl gelcej 😂
Abcxyz SeymaK pembesi diğerlerinde de hoş durmuyor ama gri daha hoş. Hoş ben niye bilmiyorum pembe bişi çok hoşuma gitmiyor herkes diyo doldurmuşsundur pembeleri diye ama ben kırmızıları doldurdum 😅 neyse almışsınız artık hayırlı olsun 😅