Mom092 Elbet-birgun-kavusacagiz zaten duzgun bsey gelse sasardim 😂😂 ellerindeki sasi fili gondermisler puuu😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Mom092 😆neyse gene gelmis islak mendil gibide olabilirdi 😂😂 Guzel gunlerde oynasin eylüş🥰🥰🥰
Mom092 Elbet-birgun-kavusacagiz ahahha ıslak mendil kapanmayan yaram benim 😂😂 insallaah kuzuumm tesekkur ederim 😘
Mom092 Ebruuka uff cok uzun surdu yaa ben satıcıya yazdım kusura bakmayin yogunluktan dolayi falan yazdılar
Ebruuka Mom092 çiçek sepeti bazen böyle yapiyo bu tarz ürünler de sağ salim yollasınlar da beklerim kuzum daha çocuğumun bi donu bile yok gittim uyku fili alarak alışverişe başladım haha 😀
SeymaK Mom092 aldınız mı acaba geldi mi ürün şuanda da indirimde de pembe merak ettim geldiyse foto atabilir misiniz 🥰
SeymaK Mom092 çiçek sepetindeki koydukları resimden farklı gelmiş ama bu Fiyata iyi işte diyosun aldım ben de bakalım nasıl gelcek 😂
Abcxyz Mom092 ay bende alcaktım ama diğer sitelerle karşılaştım hiç bir yerde bu kadar indirime girmemişken sadece çiçek sepetinde o denli düşmesi şaşırtmıştı o yüzden almadım iyi ki almamışım ağlardım ben 😅
SeymaK Abcxyz ahahaha bu fiyata böyle olur işte anca valla ben de aslında istemiyodum böyle grisini daha cok beğeniyorum Filin ama kardeşim tutturdu alcam diye aldık bakalım nasıl gelcej 😂
Abcxyz Mom092 inşallah sever 😅 65 cm boy olarak ideal mi sizce ben niraz daha 90 cm falan istiyorum 🙈
Mom092 Abcxyz bana biraz kucuk geldi canm 🙈 ama kizim icin ideal ☺️ 90 cm alabilirdim diye dusundum sonradan 😬 smdi gozume baska bsey kestirdim oda cok tatli Trendyolda 😂
Mom092 Abcxyz bitmis heralde favorilerimden kalkmis😒 https://imgyukle.com/i/YFpfio soyle atayim canim google amcam yardmci oldu sagolsun😂